23 Aug 2017

Pavlova Cake @ Alexis Bistro The Gardens Mall

Assalamualaikum Readers 😚


Pavlova Sedap Di Alexis Bistro @ The Gardens | Pavlova Alexis | Birthday setahun sekali, kami pun plan nak lepak di Alexis. Area KL bersepah branch. One of the best place for cake lovers, dan well knows as 'expensive' bistro, air kosong saja RM 22 tak silap. Janji sedap dari Secret Recipe.


Pavlova tebal dan paling sedap pernah makan

Pavlova Alexis Bistro


Niat nak belanja Eika & Pika, asyik orang je belanja aku. Hee.. Tapi Pika nak share saja sebab besar. Puas hati dapat makan. Tak manis macam pavlova lain dan krimnya lembut di mulut 😋😘


28 . 27 . 26 y/o . Happy Birthday buat baby July & August! incl boyfie

So sweet . Disebabkan Eika customer tetap Alexis, air dan blueberry freee. 


1 Pavlova - RM 17.80
1 Pavlova + blueberry - RM 17.80
3 mineral - free

Sub Total = RM 35.60
Service Charge = RM 3.56
GST 6% = RM 2.36

Total = RM 41.50
*Eika fasih Tagalog, dapat diskaun. Next time boleh p lagi 😆😆


Dorang ni tak penah miss wish birthday tiap tahun. Thank you so much girls. Find quality friends not quantity 😉😃 


ALEXIS GARDEN

Lot F209, First Floor
The Garden Mid Valley City

Branch :

Bangsar
Ampang
BSC


21 comments:

  1. memang pricey pun tempat ni, minum kopi 2 cawan pun dah 50 hengget :D

    ReplyDelete
  2. Lama tak makan pavlova. Tengok ni terus teringin Nina.
    Pernah gak buat sendiri Pavlova ni sekali. Sekali tu jerlah hihi...

    ReplyDelete
  3. Kad raya dah terima.

    Thanks ya..

    linknya :http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/07/salam-9-syawal-1438-h.html

    ReplyDelete
  4. meleleh ayaq lioq tgk pavlova..*sigh*,,with all the berries,...
    happy birthday..be merry..

    ReplyDelete
  5. huaaa this make cringe inside la...dah la tgh pantang sweet skrg ni...

    ReplyDelete
  6. happy birthday Nina :)
    memang nampak sedap pun Pavlova tu

    ReplyDelete
  7. huish.. betul la.. lama plak tak makan pavlova.. selalu makan kat Serai jek.. boleh tahan gak sedap.. nanti boleh try kat sini plak.. hee~ mana tau kot jatuh cinta..

    ReplyDelete
  8. nampak pavlova ni dah tau sedap

    ReplyDelete
  9. YA Allah berliurrr nya tgkkk kekk

    ReplyDelete
  10. nampak sedap sangat ... tapi harga double dari SR ;)

    ReplyDelete
  11. hai nina ... jenguk sebentar jer ni ... bila banyak masa free nanti baru booommm :)

    ReplyDelete
  12. Thanks for finally writing about >"Pavlova Cake @ Alexis Bistro The Gardens Mall"
    <Liked it!

    ReplyDelete
  13. takde la mahal sgt. cam ok je la. terliur tgk benda maniss..

    ReplyDelete
  14. sedapnyaaaa pavlova. lama tak makannn.

    ReplyDelete
  15. amboiiii.. muka menikmati pavlova betoiii

    ReplyDelete
  16. kalu sedap mmg berbaloi harga gitu... pavlova tu sendiri memang da mahal no wonder kalu dah jd kek

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com