18 Dec 2018

Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream

Assalamualaikum Readers
  
 
Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream | Ini produk ke 5 dari Kiehl's yang Nina paling suka pakai. Serius best! Kiehl's mengeluarkan rangkaian penjagaan untuk kulit berminyak. Ada 3 produk kesemuanya iaitu cleanser, toner dan moisturizer. Produk ini paling menarik selain dari toner Calendula tu, rasa benda ni WAJIB pakai sebelum apply apa-apa make up. Teksturnya berkrim dan bila apply di kulit cepat menyerap dan kurang berminyak di tangan. Nina beli dari bulan Julai dan habis pakai 12 Disember lepas.
 


Rangkaian produk Kiehl's dan sample percuma untuk dicuba

 
 
Apa yang best Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream :
 
 
  • Produk ini non-sticky dan mudah dipakai dan cepat serap di kulit.

  • Keunikkan gel ini ialah texturenya tak mengeringkan kulit

  • Oil-free, paraben-free, fragrance-free dan colorant-free

  • Harga 50ml - RM 118.80. Hanya ada saiz ini saja.

  • Membuatkan kulit nampak shining dan tak mengeringkan kulit, nampak lembab muka dan mengurangkan pengeluaran minyak muka

  • Sesuai untuk kulit berminyak dan sedikit tak sesuai jika kulit sensitive terhadap alcohol.

  • Produk ini mengandungi alcohol ya

  • Tahan selama 6 bulan kalau pakai sikit saja. Hehe.. Kalau pakai banyak maka cepat lah habis

  • Apply sebelum pakai make up dan sunblock

  • Lepas apply di muka akan rasa sejuk. Suka sangat!
 

Botol pun comel dan senang dibawa ke mana saja
 
Krim putih dan bila apply di muka nampak transparent


5 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com