25 November 2020

Susu Nilofa Perisa Mangga, Sedap Ke Tidak?

Assalamualaikum Readers


Susu Nilofa Perisa Mangga, Sedap Ke Tidak? | Last minum susu nilofa perisa pisang. Sejak dari itu, dah tak minum. Nasib adik ipar belanja. Tekak tak boleh terima bau pisang yang kuat 😅 Teringat susu pisang Korea punya 😋 Diam tak diam dah 4 flavour air dikeluarkan. Durian dan kurma+pisang tu nampak tak menarik. Hehe.. Takut tekak tak boleh terima. Susu kurma farm fresh dihatikuuuu.


Susu Nilofa perisa mangga RM 35 (incl postage)

Sedap diminum sejuk. Terlajak sedap bila separa frozen (kes nak cepat sejuk sampai lupa)


Nina beli 1 kotak dulu, nasib baik sedap! Lepas ni boleh order lagi untuk adik-adik ipaq kesayangan. 3 orang tu mendorong Nina menjadi gemok. Order di instagram dan pos jer, malas nak keluar berCOD bagai. Sekarang bahaya betul duduk rumah 5 hari tak keluar, buka socmed ramai pos gambar makanan.


Rasanya tak terlalu manis, just nice, bau wangi dan air warna kuning 

Nina order dengan Diana. Area berdekatan boleh COD


Susu nilofa perisa mangga ni rasanya just nice, tak terlalu manis i loikkee, bau dia wangi, zat mangga dalam air ada tapi sikit. Jangan lah over expectation macam minum jus mangga asli. Dapatkan di agent, dropship atau Shoppe. Harga tak sama, pandai-pandai cari.


10 comments:

  1. Nasib baik sedap, tidak rugi beli sekotak.


    ReplyDelete
  2. Kalau namanya mangga memang sedap. Tapi kalau perisa, separuh-separuh heheheee.

    ReplyDelete
  3. ikut tekak masing masing .. ada yang minat mango, ada yg minat durian. favourite saya kurma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewanthology : Kurma memang laku keras. Nk order mesti sold out

      Delete
  4. belum cuba tapi ramai kata sedap kan :)

    ReplyDelete
  5. Taste orang ak sama. Macam Sal plak, cannot go susu kurma. Tak kisah brand apa

    ReplyDelete
  6. selalunya perisa mangga jarang x sedap kan.. yang Nilofa ni x penah try lagi selain daripada pisang. nak try durian tu macam epic sngt hehe..

    ReplyDelete
  7. Belum cuba lagi susu mangga nilofa ni. any susu nilofa pun tak pernah cuba lagi.
    tapi pernah cuba lah mangga susu lain. memang sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Cuba lah susu nilofa ni. Mana tahu terjatuh cinta

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com