2 Nov 2021

Farm Fresh Lychee Litchi Yogurt Drink

Assalamualaikum Readers


Farm Fresh Lychee Litchi Yogurt Drink | Good news farm fresh keluarkan 2 perisa baru iaitu lychee dan fruit punch! Hanya jumpa laici sahaja, fruit punch masih tak keluar di pasaran kot. Produk FF ni semua sedap bagi Nina. Dah jadi peminat setia, kalau keluar beli barang mesti grab sebotol.




Rasanya sedap masam manis laici tu ada. Minum sejuk-sejuk sekejap dah separuh botol. Dihasilkan dari susu segar jadi boleh minum waktu pagi, jangan risau tak sakit perut. Dalam tengahari tu dah membuang, bagus lah. Yang belum try, cubalah kalau ternampak. Botol kecik ada jual di 7E.


9 comments:

  1. wah ada perisa baru...stakat ni paling suka susu kurma farm fresh

    ReplyDelete
  2. Yogurt drink perisa laici unik juga. Nanti nak cuba

    ReplyDelete
  3. belum jumpa lg..bagus jg jd pelawas..hehe..

    ReplyDelete
  4. Menarik juga gabungan susu, yogurt dan laici tu. Kalau jumpa memang terus membeli je lah ni. Tapi tu lah kalau perisa rare ni cepat je habisnya.

    ReplyDelete
  5. busyra suka brand farm fresh.. sedap!

    ReplyDelete
  6. Tak jumpa lagi.. nak kena cari juga nie..

    ReplyDelete
  7. Itulah minuman yogurt FF tidak mengecewakan.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com