5 Nov 2021

Nasi Lemak McD SCM Cutlet Sedap

Assalamualaikum Readers


Salam jumaat dan selamat bekerja buat semua. 1st day kerja harap dipermudahkan Allah. Terima kasih yang sudi drop komen, ada masa Nina bw 😘 Siapa peminat nasi lemak mcd? Sedap ke tidak. McDonald's mengeluarkan set ayam baru untuk nasi lemaknya. Boleh pilih nak SCM atau GCB seketol atau berketol-ketol.





So far memang suka lah ayam nasi lemak ni sebab dah di potong siap. Sebelum ni susah sikit nak makan sebab ayam seketul. Rasa sambal tetap tip top. Pedas. Alang-alang borong nasi lemak, nampak aiskrim durian comeback terus order. Fav aiskrim sebab isi durian padu. Bosan makan nasi berlauk boleh cuba nasi lemak McD ni.


13 comments:

  1. pernah sekali mkn nasi lemak mekdi, bos belanja..mmg sedap..sambal dia pedas gak..

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba nasi lemak McD, tapi eskem tu memang 'mengundang' sangat

    ReplyDelete
  3. nasi lemak mcd ni antara favourite.

    ReplyDelete
  4. Wow.. Ada yg GCB ka.. I minat GCB tu.. Nnt boleh la try

    ReplyDelete
  5. Dah potong kalau nak makan pakai sudu garpu pun senang

    ReplyDelete
  6. belum cuba lagi aiskrim durian , nampak sedap tu

    ReplyDelete
  7. Tak pernah try nasi lemak mcd lagi.

    ReplyDelete
  8. sedap pulak tngok nasi mcd ni.. haha ttiba rasa lapar

    ReplyDelete
  9. Memang sedap nasi lemak McD.

    ReplyDelete
  10. Suami Sha suka nasi lemak McD ini.. Sha tak rasa lagi.. Macam menarik untuk dibeli ini..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com