19 Nov 2021

Menu Sedap The Coffee Bean & Tea Leaf

 Assalamualaikum Readers


Menu Sedap The Coffee Bean & Tea Leaf | The Original Mocha Ice Blended &  Jalapeno Cheese Bagel With Cream Cheese | Alang-alang balik dari bawa mak inject vaksin booster, dengar dapat upah 🤣😅 terus drive thru. Siapa nak habiskan duit mak kalau bukan Nina. Hahaha (gelak panjang dalam hati).


The Original Mocha Ice Blended - RM 14.80 . Sedap rasa kopi bercampur whipped cream, tak rasa muak sebab tak manis sangat.


Harap mak ok lepas cucuk Pfizer. 1st time mencuba kopi brand ini sebab sebelum ni more to Starbucks. Ya ampun serius sedap dan rasa kopi sebenar tanpa over manis. Terus jatuh cintaaa pada sedutan pertama 🤩 syahdunya ayat. Terpengaruh dengan beberapa blogger.


Jalapeno Cheese Bagel - RM 8.96. Sedap dimakan, dengan pembeli lebih dari RM 25 ke atas, dapat kad.


Nikmat makan dengan cream cheese, rasa pedas cili, lemak masin cheese sikit


Jalapeno cheese bagel


Kena makan panas-panas, ranggup dikunyah. Sedap gila! Cili jalapeno tu pedas tapi sedap. Roti bentuk donut dengan taburan cheese dan jalapeno. Dihidang bersama cream cheese. 


Next time ada duit lebih sikit nak cuba menu lain pulak. Semalam pun rambang mata, tak tau nak order apa. 

13 comments:

  1. Mmg suka coffee bean dari starbucks...bagel tu pernh mkn yg original punya..yg ni xpernh rasa lagi

    ReplyDelete
  2. Akak punya 2 mata jalapeño hilang masa dia potong. Nina punya banyak juga kepingan jalapeño.
    Itulah hendak cuba pasta dan piza.

    ReplyDelete
  3. memang ramai orang rekemen Jalapeno cheese bagel tu. belum cuba lagi.

    ReplyDelete
  4. Selamat mengopi
    Boleh tahan harganya

    ReplyDelete
  5. tak pernah try jalapeno bagel ni..
    tp ammi serik nak order carrot cake CBTL ni..manis leting ya rabii

    ReplyDelete
  6. mmg sedap bagel cili..unik rasanya..

    ReplyDelete
  7. kita geng suka jalapeno cheese bagel tu. Sedap makan panas dan kalau ada extra jalapeno lagi sedap. hihi.. iced mocha pun sedap :)

    ReplyDelete
  8. kita geng suka jalapeno cheese bagel tu. Sedap makan panas dan kalau ada extra jalapeno lagi sedap. hihi.. iced mocha pun sedap :)

    ReplyDelete
  9. Hahhaha..kita mmg tam CBTL lagi sari starbucks..mknan dia pun sedap2

    ReplyDelete
  10. Mocha ice blanded tu mengiurkan.. Kalau dapat tu memang best..

    ReplyDelete
  11. Sekali sekala tak slaah juga merasa menu mahal mahal ni . Ibarat self rewards kan

    ReplyDelete
  12. Jalapeno cheese bagel ni memang kegemaran. Yummeh!

    ReplyDelete
  13. roti ni lom try lagi.
    tapi lasagna nyer memang sedap giler!!! creamy ya Allah :)
    in shaa Allah wiken ni nak repeat lagi, tapi bawa anak2 sekali.

    ari tu, 2nd time jejak masuk kofibin ni dating berdua dgn asben.
    punyer la jeles anak-anak :) ha ha h ha ha ha...
    tu yg kena repeat dgn diorang skali. if not, hadoi lah, dok tuntut tiap minggu.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com