30 Nov 2021

Makan Sedap Di Pak Mat Western Penang

Assalamualaikum Readers


Makan Sedap Di Pak Mat Western Penang | Pejam celik dah nak masuk bulan Disember, dah sebulan Nina kerja. Itu yang blog terabai, sejak tak ada PKP ni Penang hari-hari jammed, sampai rumah pukul 9 malam 😓😅 Sebelum balik rumah, mesti pi makan dulu. Dapat luangkan masa makan berdua.


Home Made Meatball - RM 10.90 (meatball besar dan padat, makan panas-panas cuma sos lada hitam tak menyengat)


Restoran pak mat western ni dekat dengan ofis, dah pindah bangunan baru dan besar ni, tetap ramai. Lepas pukul 8 malam memang crowded. Makanan western di sini boleh tahan sedap. Kita bagi ⭐⭐⭐⭐


Lamb Chop - RM 17.90 (pilihan hubby, sedap lamb cuma sos lada hitam tak berapa pedas)


Spaghetti Napolitano - RM 16.90 (pilihan Nina - portion yang besar, rasa macam bolognese beza ada ayam yang di grill)


Nak makan kena beratur panjang, lepas tu tunggu di kerusi pulak



Sekali sekala boleh mai makan, yang datang cuti Penang tu singgah ler makan. Bagi Nina dan hubby, makanan western di sini masih boleh diterima tekak. Jangan high expectation macam makan di hotel sudah la. Hehe.. Lokasi waze nama resto konpem sampai.


4 comments:

  1. macam best heheee.btw, jemputlah baca entry kita

    ReplyDelete
  2. Aduh.. kalau nak beratur, macam tak lalu je.. Tapi menu dia nampak best..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Dah bekerja sekarang. Alhamdulillah. Kalau beratur tu memang sedaplah

    ReplyDelete
  4. Dulu masa duk di juru sebelum viral rajin la makan kt pakmat..dah viral xdpek la tgk crowd dia😂

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com