22 Nov 2021

Subway Chicken & Cheese Toasties

Assalamualaikum Readers


Subway Chicken & Cheese Toasties | Bersiaran awal pagi ni, breakfast pun lambat. Berapa gerai di tepi jalan semua makanan habis. Mungkin keluar ke ofis lewat sikit harini. Rabak mata pagi tadi sampai rumah pukul 3 pagi dari Perlis, ikut hubby konvoi jenazah kawan baik. Last-last order FP jelah. 


Chicken & Cheese Toasties - RM 4.95


1st time Nina order menu ni, makan panas-panas best tapi macam tak sedap sebab tawar, mungkin kena letak garam sikit. Selalunya cheese rasa masin-masin sikit tapi ini tak ada rasa. 


Chicken Slice - RM 13.10


Untuk chicken slice semestinya jadi pilihan. Tak pernah jemu kecuali tukar jenis roti ke honey oat atau Italian. Sekali sekala bosan boleh order subway.


 

15 comments:

  1. WAAA kurlass breakfast diaa . ida breakfast nasik lemak ja haha

    ReplyDelete
  2. kat kawasan sini takde...dah jarang mkan

    ReplyDelete
  3. dia pakai unsalted cheese kot (eh ada ke unsalted cheese? kalau butter taulah)

    ReplyDelete
  4. Hari itu tidak tahu hendak pilih apa. Mungkin boleh cuba pilihan Nina yang terakhir.

    ReplyDelete
  5. selalu subway byk isi kandung nya, salad2...

    ReplyDelete
  6. sedapnyaaa. lama dah tak makan subway. suka meatball marinara tu. hehe.
    nanti jemputlah ke blog kita

    ReplyDelete
  7. eh tawar pulak ada cheese pun. Itulah kan, biasa cheese ni ada rasa masin sikit. Apa apa menu subway saya suka. suka jenis roti italian dan sos campur semua.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. suka beli toasties tu.. kenyang juga..

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap . Ccl jarang sekali dengan menu subway ni

    ReplyDelete
  11. Chicken cheese toasties tu tak pernah rasa lagi sebelum ni...

    ReplyDelete
  12. kalau subway suka roasted beef, steak & cheese or meatball marinara...lama juga tk mkn ni

    ReplyDelete
  13. teringat last week ke subway sekeluarga. kat mydin mitc.
    1st time masuk, 1st time beli. tak tau nak oder.
    interviu adik subway tu setiap ingredients yg ada depan mata :) ha ha ha ha...
    so kami berlima pilih 5 differents sandwich tau.
    aida paling suka roti garlic.
    inti nya semua sedap la. amik daging salai, daging korea tu.
    dengan aneka salad & sos. ok la. harga mahal tapi berbaloi.
    anak-anak aida suka. akan repeat nanti.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com