16 September 2014

Warna Baju Pengantin 2014/2015



Salam Readers..


Memandangkan dah masuk ke bulan2 yang banyak cuti skolah jadi persoalan pertama haruslah fikirkan kenduri. Selalunya kalau tiba musim kawen mesti time cuti skolah. Paling excited mesti tema perkahwinan. Banyak juga keyword pasal tema warna baju pengantin di Nuff. Haritu dah share "Warna Tema 2014/2015". Meh nak kongsikan gambar pula :)



1. Cayenne




2. Dazzling Blue



3. Sand



4. Celosia Orange



5. Placid Blue



6. Freesia



7. Hemlock



8. Radiant Orchid




9. Paloma




10. Violet Tulip



Cantik semua warna2 ni. Harap2 boleh dapat idea nak design baju nikah atau sanding sendiri. Dah terpikat dengan warna Placid Blue dan Hemlock. Biar simple, selesa dan puas hati buat raja sehari.


10 comments:

budak said...

cik nina nak yang mana? hehe.

Cik Mimie said...

1 and 2 tu cantik..Cik Mimie suka :)

Farrah MF said...

Cantik-cantik! Paling suka tgk placid blue :)

Khai♥Rin : anies said...

hemlock tu mmg sy suka... suwiiiit je

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Eh cantik semuanya tu ^_^

Farrah MF said...

hmmm rasa akak dah komen entri ni sebelum ni,...suka placid blue! :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah dan Salam Aidiladha...

Cikna said...

Sumenye cantik, xtau nk pilih yg mane 1.... STRESS.......;-/

Cikna said...

Sumenye cantik, xtau nk pilih yg mane 1.... STRESS.......;-/

Siti Nurzafirah said...

Celosia Orange.. *ngigau

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com