16 Sept 2014

Warna Baju Pengantin 2014/2015

Salam Readers..


Memandangkan dah masuk ke bulan2 yang banyak cuti skolah jadi persoalan pertama haruslah fikirkan kenduri. Selalunya kalau tiba musim kawen mesti time cuti skolah. Paling excited mesti tema perkahwinan. Banyak juga keyword pasal tema warna baju pengantin di Nuff. Haritu dah share "Warna Tema 2014/2015". Meh nak kongsikan gambar pula :)



1. Cayenne




2. Dazzling Blue



3. Sand



4. Celosia Orange



5. Placid Blue



6. Freesia



7. Hemlock



8. Radiant Orchid




9. Paloma




10. Violet Tulip



Cantik semua warna2 ni. Harap2 boleh dapat idea nak design baju nikah atau sanding sendiri. Dah terpikat dengan warna Placid Blue dan Hemlock. Biar simple, selesa dan puas hati buat raja sehari.


10 comments:

  1. cik nina nak yang mana? hehe.

    ReplyDelete
  2. 1 and 2 tu cantik..Cik Mimie suka :)

    ReplyDelete
  3. Cantik-cantik! Paling suka tgk placid blue :)

    ReplyDelete
  4. hemlock tu mmg sy suka... suwiiiit je

    ReplyDelete
  5. hmmm rasa akak dah komen entri ni sebelum ni,...suka placid blue! :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan Salam Aidiladha...

    ReplyDelete
  7. Sumenye cantik, xtau nk pilih yg mane 1.... STRESS.......;-/

    ReplyDelete
  8. Sumenye cantik, xtau nk pilih yg mane 1.... STRESS.......;-/

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com