19 December 2014

Farewell Ika @ Swensen's Auto City


Salam Readers..


Makan Sedap di Swensen's | Kami menternak lemak lagi dan lagi dan lemak memang telah siap sedia berlemak di perut. Lemak macam kek lapis Sarawak tu. Haha.. Dah macam publish entri pasal lemak pulak kan kan. Kali ini, Law belanja makan sebab harini lastday Ika. Sob.. sob


Swensen's Cafe & Restaurant, Auto City, Juru


Akceli seronok bila jadi intern. I can feel it. Cewahh.. Beruntung Ika, farewell untuk dia saja celebrate 3x sebulan. Memula "Farewell & Celebrate Birthday Officemate" kedua pula "Intern Belanja Makan". Mungkin rezeki bakal pengantin kot. Aww.. Tak sabar nak makan nasi minyak dia. Hehe.. Kesian sepanjang 4 bulan LI asyik makan tak henti-henti, konfem kena alter baju pengantin.



Muka bakal pengantin dah kembang


Nasib la dok ofis dengan orang2 kuat makan dengan intern sekali jadi gemok. Ngeh.. ngeh. Thanks to Law (law bermaksud reban dalam bahasa utaqa) for lunch treat. Tak jauh dari kilang tapi makan lebih dari lunch hour. 45 minit memang tak cukup hingga terlajak 1 jam 30 min. Saja drebar buat lupa jalan pulang. Amboii melampau.. Tak plan pun nak lunch kat mana sebab di Auto City banyak restoran so pilih je.


Lunch Aglio Olio + orange juice.. Nyummeh

Muka kenyang + happy


By the way seminggu sebelum habis intern, tukang belanja dapat pengganti baru dari overseas tau. Intern bernama Shu May Han dari The University of Adelaide. Orang KL tapi intern hingga ke Penang. Kami akan melayan sebaik mungkin maybe mangsa seterusnya kalau bab makan2. Hahaha.. 



Otw balik ke ofis


Farewell Nur Atiqah Shamsudin
Bachelor in Mechanical & Tooling Engineering
Universiti Kuala Lumpur Malaysia France Institute
(UniKL MFI)
  

11 comments:

Kakzakie said...

Untung bebudak intern kalau dpt tempat yg suka buat makan-makan macam ini..

Jomsantaisekejap Jss said...

Amboiii memakan saja lah jawabnya..sedap sedap sedap.

Khai♥Rin : anies said...

ooo bakal mkn nasi myk rupanya

Mrs Yatie said...

Terserlah muka kekenyangan korang tau ;D

tiga lalat said...

Salam. Hee seronok nak berkahwin.

Aisya A. said...

kat office sy ni pun sama je kalau dah soal melantak. siap stok makanan dalam laci bertimbun2 sebab masing2 tak leh nak berhenti mengunyah. hehe

Deanna Morni said...

bestkan bila da org belanja...feel dia len kan...hiihihi

Kathy R'bain said...

Sedap..

Farrah MF said...

Omnomnom sedapnya tengok food tu!

ros_reeza said...

hai bakal pengantin.. hihihi..
nampak sedap tu..

Fiza Rahman said...

Patah tumbuh hilang berganti gittew ☺

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com