25 November 2020

Bath & Body Works : Wild Rose & Apple Body Scrub

 Assalamualaikum Readers 


Bath & Body Works : Wild Rose & Apple Body Scrub | Antara produk BBW pertama yang beli di JPO tahun 2018. Dah habis guna pun. Sambungan dari K FRY 🤪 Lama-lama peram boleh jadi jeruk. Produk-produk bath & body works semua wangi.  Setakat ni masih pakai body scrub dan shower gel. Habis pakai, akan review 😬


Bath & Body Works : Wild Rose & Apple Body Scrub

Bau kombinasi rose dan apple. Wangi! Nina beli RM 83, kalau sale harga drop RM 50 ke bawah


Wild Rose & Apple body scrub ni antara produk yang cepat sold out bila ada sale. Setiap bulan ada sale untuk semua produk. Bath & body work body scrub, betul-betul buat kulit lembut, wangi dan cerah. Selepas guna, kulit terasa macam baru lepas ke spa. Nina tak pernah ke spa untuk buang segala daki-daki, semuanya buat sendiri di rumah tak kira sebelum atau selepas covid.


Rindu nak shopping kat JPO dalam keadaan aman, tak ramai orang

Lotion ni pun wangi. Bau soft - RM 24.10 after discount (harga asal RM 61)

Guna scrub tanpa basahkan kulit lebih mudah daki-daki degil keluar

Lepas sental biar seketika sebelum bilas bersih

Perbezaan lepas guna body scrub


Tips untuk beli haruslah tunggu sale. Kena cari personal shopper BBW, mostly staff. Nina pun ada PS, bini kawan hubby. Kerja di Queensbay Mall, nak beli apa tunjuk saja 😆 Ada sales tak perlu beratur panjang. Wasap saja nak yang mana 😉👍🏼 


7 comments:

  1. tk pernh lg try scrub dr BBW..biasa beli body mist & lotion

    ReplyDelete
  2. Try yg aromatherapy range pulak.. Best!

    ReplyDelete
  3. Ada PS memang best, tapi sekali-sekala nak masuk kedai cuci mata n cuci hidung. Nak g KLCCccccc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Ada PS pun bahaya, sales mesti update. kalau masuk kedai lg bahayaaaaa

      Delete
  4. hari tu BBW buat sale kaw kaw online.. tngk je tak membeli. xpenah guna scrub ke lotion diorang. body mist adela satu dua..

    ReplyDelete
  5. wow..kagumnya tengok kesan selepas tu. Sukanya bau wild rose dengan campuran epal tu.

    ReplyDelete
  6. Terbau aroma rose wild dan apple tu. Harganya pun boleh tahan juga. Berkesan buang daki ye.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com