31 Aug 2015

Air Border's Tea @ Seberang Jaya, Penang

Salam Readers..

Air Border's Tea yang sedap | Dapat merasa teh sempadan atau Border's Tea yang menyebabkan demam di sesetengah tempat di utara. Sesiapa yang pernah atau biasa masuk siam mesti tau kesedapan teh ais disebelah sana. Memang rasa lain dari teh biasa. Tak dapat nak diungkap dengan kata-kata.


Border's Tea Logo


Kalau di Penang, sebelah mainland popular dengan Border's Tea manakala di sebelah island dengan So Thaisty ! Haa.. jadi boleh pilih nak minum di mana. Info pasal tea ni dari kawan kolej dan officemate la yang dok pulun pi minum. Dah macam ketagih aku tengok depa tu. Border's Tea ni berdepan dengan Petron Seberang Jaya atau Klinik Singapore. Senang saja nak mencari kedai.


Green Tea 


Nina try rasa Green Tea, memang sedapppp ! Recommanded ! Beli satu dulu, kalau sedap boleh singgah lagi. Yeayy.. Harga cup besar cuma RM4.50. Sangat berpuas hati. Boleh tengok flavour di FB 'Border's Tea Seberang Jaya' :)

26 comments:

  1. hehehe baru tau pasal bordes's tea nih dari sepupu beberapa minggu lepas.. sedap ya, nanti boleh cuba laa..

    ReplyDelete
  2. Baru namapk tea ni dekat IG kak Sally hari tu.

    ReplyDelete
  3. jauh plak nak g cari...area KL or Putrajaya x de cawangan ke

    ReplyDelete
  4. skrang dah ada kat seberang jaya kan.. dulu ada kat SP ngan Pulau ja..
    tayah pi sana dah smata2 nk beli.. ehehe.. suka yogurt jugak..

    ReplyDelete
  5. kat ipoh dh mcm2 ada.. tggl nk rasa yg mana je..hihihi..

    gian bila sekali beli..hohoho

    ReplyDelete
  6. baru nih lalu kat area nih, tak prasan pun kat mana letaknya border's tea nih..

    ReplyDelete
  7. suka green tea!! kak nina saja menggugat nafsu makan zizie..

    ReplyDelete
  8. murahnye.. Fiza pun suke green tea.. sedap

    ReplyDelete
  9. hari tu pi cari tak jumpa pun.. kat area petron tu la.. dua tiga kali ulang alik lalu jalan tu x jumpa2 jugak.. last balik dengan penuh kekechewaan..

    ReplyDelete
  10. mcm teringin lak bila tgk gbr tuhhh...sedapnyeee

    ReplyDelete
  11. member husna smpai termimpi2 hahaha..:p

    ReplyDelete
  12. sama ada teh atau kopi atau apa saja jus , lbh baik diminum tanpa susu / creamer demi pencernaan ... tergoda juga tgk tu ...

    ReplyDelete
  13. ramai org ckp sedap. ishh kene cuba ni. ehehe

    ReplyDelete
  14. Macam2 nama yer... Ingat kat border dah tadi ^-^

    ReplyDelete
  15. feveret skrg green tea ni...

    ReplyDelete
  16. nampak sedap ... harga pun ok, kalau dekat memang nak cuba :)

    ReplyDelete
  17. tak pernah lagi cuba green tea ni ... tengok kat star buck ramai gak yg order :)

    ReplyDelete
  18. last one ... nak wish congrats kat nina sebab berjaya blogging selama 5 tahun. kipidap dongibap :)

    ReplyDelete
  19. Kalu ada branch kt kl nk gak terai ;)

    ReplyDelete
  20. Tak pernah lagi minun tea mcm ni.. boleh ni akak cari kalau jadi ke penang hujung tahun ni..

    ReplyDelete
  21. murni x bleh minum teh susu..teh o ok laa..hehehe

    ReplyDelete
  22. mak aiii ... pos sini barang segelas , boleh ? ... hehehee

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com