23 Aug 2015

Transformers @ Esplanade (Padang Kota Lama), Penang

Salam Readers..

Bak kata abang long kawasan, Transformers mengamuk di Pulau Pinang. Nampak sangat pembohong plus auta. Haha.. nak cari SEO lettew. Nasib baik Transformers ni ada di Penang dalam masa 2 bulan lebih kalau tak melepas nak selfieee.. Jadi, semalam akak bawa adik-adik makan angin sat. Pi training main bowling baru lepak di Padang Kota Lama.



Kami sama department tapi tak sama ofis. Huhu

Masuk longkang ! Haha

Budak ni kalau tak merepek tang nama tak boleh. Jadi la main cincai pon



Teruk betoi perangai, esok ada tournament bowling, malam ni baru nak practice membaling. Sejak habis study 3 tahun lepas bermakna 3 tahun tak main. Lama jugak tak layan salah satu hobi aku ni. Erkk.. Patah tangan gituw, main 1 game sudah. Tak kuasa akak nak payung banyak game. Pokai kayap semua ada nanti T____T Sapa kaki tangan selfie jangan lepaskan peluang ini ! Di padang ni selalu rakyat Penang lepak di hujung minggu sampai ke pagi. Meh layan selfiee kami :)


TRANSFORMERS STREET ART
ESPLANADE PENANG
14 JULY 2015 - 17 SEPTEMBER 2015



Lepak makan McD syok ohh tengok lampu-lampu

Ini kontena Transformers Street Art

Bumblee and Chevrolet

Optimus Prime boleh bertukar color. Oke tipu

Sangat kreatif lukis di kontena saja ! 

Susah sangat nak selfie dengan nephew loqlaq ni
Kesian sebab beskal tak boleh naik. Sob2

Transformers menyerang Penang ! 

Kelakar tengok kereta tu. Transformers naik beca oke

Aktiviti harian masyarakat Pulau Pinang

Love this !

Penang Roll Out with Lemonade?

Crowded sangat.. Tak boleh jalan

Bangunan Majlis Bandaraya Pulau Pinang 


Dengar apa Optimus Prime nak cakap 




13 comments:

  1. helowwwwwwwwwwwwwwwww cik adik manis ngeee
    kite tak tengok lagi pon abg transformer itteww

    ReplyDelete
  2. wahh dah xleh naek basikal tu erk., bulan lepas oke je., hehe2

    ReplyDelete
  3. adoiii iols pun belum sempat lagi nak pi tgk...
    wiken nk p terjah gak

    ReplyDelete
  4. p mlm sejuk ckit tp siang cntik gak

    ReplyDelete
  5. Hari tu ade masuk.dlm tv 1..untung la transformers dtg penang :)

    ReplyDelete
  6. nk pi tengok pun xde masa.. hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnya...mcm2 ada di penangkan

    ReplyDelete
  8. X sempat p tgk abg kak ekin sibuk keje

    ReplyDelete
  9. bestnya la ... happening sungguh la penang ni :)

    ReplyDelete
  10. kalaulah ada kat sini gak, nak pergi juga tengok ... anak-anak mesti excited ni :)

    ReplyDelete
  11. Best tu transformers datang penang.

    ReplyDelete
  12. akak p siang..rupanya malam lg cantik..hehehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com