20 May 2018

Samyang Hot Chicken Ramen Curry

Assalamualaikum Readers 😃

 
Samyang Hot Chicken Ramen Curry | Selamat berpuasa semua ☺ Sebelum tidur, Nina try makan ramen curry ni. Bulan puasa ke tak puasa habit makan malam bermaharajalelaaaa. Tak tahan tengok mangkuk Samyang ni macam senyum. Senyum suruh makan ler 😅😅


Samyang Hot Chicken Ramen Curry

Wajib repeat


Perisa ni tak pernah cuba lagi, itu pun nampak masa shopping barang masak untuk puasa. Harga RM 6.95 (ada lagi gst) 😂😂 Kalau ingatkan kisah masa travel, meggi dan seangkatan jadi makanan, nasib kenyang.


Selak sikit chakk

Ada karot dan apa entah janji sedap

Dah siap! Makan sambil teringat mamat korea dalam bas yang tidur bukak mulut tu


Entri takda kaitan dengan mamat Korea. Nanti tunggu entri coti-coti. Yang belum pernah try, beli dan cuba selepas berbuka.


6 comments:

Fatimah Nabila said...

Sedap nyer, ritu try yg double pedas, mmg nak nanges mkn dia..huhu..

Nour Adieb said...

Pedas sngt ka? Sy skrg x tahan pedas dah 😢

Ann Ishak said...

sungguh...memang sedap maggi ni :D

Nina Mads said...

Nour : bg sy pedas. menangis mkn tau 😂

Siti Yang Menaip said...

surrender Samyang i is kenot..

ejulz said...

mesti berpeluh dahi makan ni..hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com