21 May 2018

Souvenir From Spain, Portugal & UK

Assalamualaikum Readers 😉


Souvenir From Spain, Portugal & UK | Niat kirimkan kawan beli baju Hard Rock Cafe, sekali makcik ni bagi buy 1 free 3 😃😃 Terima kasih Kemar (ex-ofismate a.k.a travelmate). Syok 2 minggu jelajah Spain dan lompat sekejap ke Lisbon dan London. 


Tengok baju Hard Rock, FM dengan keychain dah happy. Seronok collect bendera dan cop passport. Rasa berbaloi


Alhamdulillah diberi kawan-kawan yang baik (1 rezeki tu), ye tak lupa Khairani. In shaa allah balik dari Singa, Nina settle hadiah top komen. 


8 comments:

  1. Best tu. Senyum sampai telinga jadinya.

    ReplyDelete
  2. bestnyer.. ni baru berbaloi, rezeki hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..rezeki di bulan Ramadan..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, murah rezeki kak Nina!

    By the way, I just found your blog again, today! I'm so happy :D

    ReplyDelete
  5. selalu kalo kawan2 rapat memang kita pun bagi.. depa pun bagi kat kita ^^

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com