25 May 2018

Nivea Makeup Clear Cleansing Wipes | Review

Assalamualaikum Readers 😃

 
Nivea Makeup Clear Cleansing Wipes Review | Selamat berpuasa semua dan kembali bersiaran sekejap sebelum membuta lunch time gini. Kalau dah pakai makeup mesti kena bersihkan kekotoran. ketegaq degil di muka. RM 20.50.


Nivea Makeup Clear Cleansing Wipes


Since dah confirm nak fly ke Taiwan, ayuh mencari kebendaan yang ringan-ringan saja untuk dibawa. Hehe.. Makanya diatas tunjuk nasihat promoter Guardian, jari jemari pun ambil wipes tissue ni 😅😅😅


Sonang nak buka, nak bawa


Berkesan remove make up di mana saja tak kira waktu. Diperkaya dengan Vitamin E tanpa meninggalkan kesan di muka. Kulit terasa lembab dan segar. Beli sebungkus usung ke mana saja masa travel sebab nak solat senang cuci.


Penutup cleansing wipes senang dibuka dan ditutup. Dengan size kontot muat beg korang. Nak cuci makeup make sure tonyoh kuat baru tanggal semua.


Putih bersih suci murni

Kesudahannya kotor dan hitam. Segala jenis mak nenek ada di tisu


8 comments:

Ann Ishak said...

kulit muka rengsa tak lepas gunakan tisu tu?

Farah said...

Kita dah lama tak pakai wipes. Mungkin sebab dah lama tak travel. hahaha :D

Warisan Petani said...

singgah.
Selamat berpuasa

Shafyqah Azry said...

boleh tahan jugakharga dia hahaha. tapi kalau keluar semua oklah

Nina Mads said...

Ann Ishak : tak sangat tp kalau kulit sensitive ada kot

Siti Yang Menaip said...

woaaah tanggal habis semua hihi.. mekap remover sangat penting ya untuk dibawa kemana2. kalau tak pakai foundation pun penting nk tanggalkan lisptick. kalo guna tisu biasa jenuhla nak tonyoh matte lipstick.

ejulz said...

terbaek..

dear anies said...

wah, lbh rm20..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com