17 Sept 2018

ARTZ Hotel @ Johor Bahru | Review

Assalamualaikum Readers
 
 

ARTZ Hotel Di Johor Bahru | Hotel murah dengan penginapan yang selesa di Johor Bahru | Bersambung entri short vacay di JB bulan lepas, lepas puas ternak lemak di IKEA Tebrau [baca sini], kami balik ke hotel untuk solat dan bersiap-siap nak pi dinner bersama blogger Johor, dah plan nak jumpa Ein kalau ke JB, Alhamdulillah dapat jumpa face to face. Hehe.. Apa yang best hotel ni? Deco lawa.. Verangan nak bilik macam ni.
 
 
 
Nasib muat katil



Masa godek-godek dalam Booking.com & Agoda tu, cari punya cari yang murah bawah RM 100 terpandang lah hotel ni. Tertarik sebab deco bilik style Inggeris. Tambah pulak backpacker, memang nak mencari hotel yang selesa dengan harga murah, janji boleh tidur 1 malam dan toilet bersih. So far, not bad hotel ni dan senang cari oleh pemandu grab. Harga untuk 1 malam hanya RM 90, booking dan bayar kemudian. Meh layan deco hotel yang menarik ni. Gambar bilik air tak ada sebab terdelete. Adududu..



Entrance hotel

Masuk akan jumpa ruang OOTD ni

Reception

Lobby pun lawa!

Bilik kami. Lawakan

Pintu hitam tu toilet dan bilik ada 2 cermin, tak payah berebut

Jalan ke pintu bilik


Review not bad. Ok la untuk rate 2 bintang

*No window view
*Shower
*Hair Dryer
*Mirror
*Towels
*Toiletries
*Free Wi-Fi
*TV
*Aircond
*Coffee/Tea Maker
*Free Bottled Water
*Desk
*Kiblat
*Superior Queen Room
*Toilet Tissue



Address : 15, Jalan Bestari 12/2,
81300 Johor Bahru.


9 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com