18 Feb 2018

Kinder Schoko-Bons Crispy

Assalamualaikum Readers 😃


Kinder Schoko-Bons Crispy | Paling suka yang ni. Makan pun sonang, masuk mulut sekali ngap habis. Tapi pack kecik tak puas makan. Kalau jumpa borong banyak sikit senang anak-anak kecik nak makan. Harga dalam RM 5++ tak silap. Nampak comel kalau buat hantaran 😅😃


Kinder Schoko-Bons Crispy

Cara-cara nak buka


Sedap dimakan sejuk dan suka rasa crispy coklat. Nikmat makan di hari cuti sekarang. Kerja ternak lemak, kalau tak gemok jugak tak tau lah. Haha


Comel packaging. Senang bawa kemana saja

Macam teluq burung puyuh. Haha

Terliur tak tengok? Menyesal beli Kinder Schoko-Buns ni sebungkus


Harap-harap bukan limited edition lah. Kalau ya adududu kempunan. Misi nak cari aiskrim Kinder Bueno pulak. 


15 comments:

  1. tak pernah rasa yang ni.. selalu makan kinder yang stick tu. itu memang fav tapi harga boleh tahan. kaloo pegi Langkawi borong tu jela..

    ReplyDelete
  2. just ate this tadi. i really love kinder bueno (selalu beli kinder bueno je) but yeah mmg pricy sikit. ade sikit je dalam tu haha

    ReplyDelete
  3. wah, saya belum pernah try yang ini

    ReplyDelete
  4. GV belum pernah makan lagi Kinder Schoko tapi mmg nampak sodap. Huhu.

    ReplyDelete
  5. Lorrr... takkan limited edition kot?

    Mrs. A baru ferfiling nak membeli gitew...

    ReplyDelete
  6. hahaha. terliur tengok :)
    lama tak ziarah blog nina.
    moga masih ingat PG :)

    ReplyDelete
  7. sedap.. tapi harga.. ermmm.. hahaha

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. A SFRNFZL Giveaway
    2. Yaeyyyy.. Menang GA Pokcikblogger

    ReplyDelete
  8. kalau buat hantaran kena buka lepas tu susun satu2, baru nampak lawa..

    ReplyDelete
  9. lebih kurang yang dalam kinderjoy tu ea?
    kinderjoy tu memang enemy mak mak. anak kalau nampak, matilamak

    ReplyDelete
  10. pernah sekali makan benda ni..beli kt stesen minyak, depa jual sebiji-sebiji..sedap giler, melt in the mouth..

    ReplyDelete
  11. Mentang mentanglah kurus, makan coklat tak menghengat ek....Jeles ah....

    ReplyDelete
  12. Kinder bueno pun ada aiskrim ??? Pasti sodap.

    ReplyDelete
  13. terbaca kat mana ya... ada jumpa hashtag: #turunkanhargaKinderBueno HAHAHA

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com