12 February 2018

New Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites

Assalamualaikum Readers 😆

Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites | Yang follow ig, mesti tau Nina try di bulan lepas 😅😅 Sedap tau! Pizza Hut tak pernah tak sedap. Harga berpatutan untuk 2-3 orang makan. Selagi masih ada, CNY lagi berapa hari. I is tak sabaq nak cuti, dapat bonus+angpow 😃😃


Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites

Muka balik kerja mesti lapaq


Cheese dan udang, kombinasi yang kena dengan selera. Siap ditabur dengan serbuk telur kuning. Wah, mewah di mulut. Haha. Apa lagi, try ler makan. Boleh add on macam-macam. 


Harga set hanya RM 47.10 untuk 2 orang (1 pizza, 2 soup, 1 garlic bread, 2 pepsi)

Udang dan cheese ditabur serbuk telur kuning

4 comments:

Sally Samsaiman said...

menciknyaaaa...sedap sgt ni...hahaha

E'in said...

e'in dah lame tak makan pizza hut sebab lebih suke dominos.. haha

Nurzakiah Hanum said...

wow2

SITI AWADAH said...

Salam kenal... done follow #704 =D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com