15 January 2019

My 2018 Best Nine


Assalamualaikum Readers 
 
 
2018 best nine dah buat ke belum? Mesti semua orang ada account IG kan. Hanya yang public saja boleh buat. Website ini akan generated 9 gambar terbaik / likes banyak di gambar kita untuk tahun 2018. Sesuka hati nak buat, bajet instafames amos. Haha.. Jadi tuan badan boleh detect 9 gambar yang terbaik di snap oleh siapa. Mostly mesti dari bf, gegirl dan ada juga dari mak sendiri. Syok sekali setahun tengok gambar sendiri. Maceh bebanyak blogger yang photo boom di IG.
 
 
Sudi-sudikan diri follow IG Nina. Haha
 
 


6 comments:

  1. ohoii. mek ada jugak. kehkeh. nk tepek link jugak la.

    http://www.mekyunie.com/2018/12/best-nine-2018-bagi-instagram.html

    ReplyDelete
  2. Oh! yang public aje ek!
    Patutlah ada kawan buat tak jadi hahahaha....

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com