31 January 2019

Dinner Set Murah @ Dave's Deli Queensbay Mall, Penang

 
Assalamualaikum Readers 
 
 
Makan Set Murah Di Dave's Deli Queensbay Mall Penang | Entri makan tak habis-habis kan Nina. Hahaha.. Entri makan ni semua PERAM. Kalau buah dah boleh buat jeruk madu pak Ali. Semuanya tahun lepas, tak ada idea nak mengarut. Ok lah, nak dijadikan cerita, blogger Zafirah ni tetiba wasap ajak makan Dave's Deli, katanya mengidam. Ingatkan sesaja mengidam sebab dia kalau tengok ada set-set makanan murah mesti akan terjah. Rupanya mengidam sebab dah ada baby. Lambat betoi nak pikap. Hee..
 
 
Suka sos blackpaper. Sedap! Siap minta tambah
  
Cepat-cepat ke Dave's Deli. Boleh tengok di page Instagram
 

 
Bila check dalam IG, Dave's Deli tengah buat promosi makanan mur mur. Setiap set dengan air tak sampai RM 23 . Alhamdulillah ada orang belanja. Semoga murah rezeki baby nanti. Lama juga tak makan sini, ada dalam 4 tahun. Haa.. Makanannya not bad still sama macam tahun-tahun lepas, ayam tak kecik, portion still besar, puas hati makan.
 


5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

berbaloi harga set dia..

dear anies said...

murah dah tuuu

I am LZ said...

Salam Nina..
LZ suka sangat makan di Dave's Deli, antara restaurant kegemaranlah tapi outlet terdekat dah tutup.. Makanan kat situ sedap dan portion juga besar.. Cafe latte pun sedap.
Tengok gambar makanan Nina post pun dah telan ailio..

Tqa London said...

For me, rasanya lebih 10 tahun tak makan Dave's Deli. Dulu pun rasanya makan dekat Bukit Bintang and outlet paling dekat dengan rumah probably dekat IOI City Mall.

Aduhh, nampak sedap lah pulak hahahaha

ejulz said...

terbaek.. nampak sedap ni :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com