31 January 2019

Dinner Set Murah @ Dave's Deli Queensbay Mall, Penang

 
Assalamualaikum Readers 
 
 
Makan Set Murah Di Dave's Deli Queensbay Mall Penang | Entri makan tak habis-habis kan Nina. Hahaha.. Entri makan ni semua PERAM. Kalau buah dah boleh buat jeruk madu pak Ali. Semuanya tahun lepas, tak ada idea nak mengarut. Ok lah, nak dijadikan cerita, blogger Zafirah ni tetiba wasap ajak makan Dave's Deli, katanya mengidam. Ingatkan sesaja mengidam sebab dia kalau tengok ada set-set makanan murah mesti akan terjah. Rupanya mengidam sebab dah ada baby. Lambat betoi nak pikap. Hee..
 
 
Suka sos blackpaper. Sedap! Siap minta tambah
  
Cepat-cepat ke Dave's Deli. Boleh tengok di page Instagram
 

 
Bila check dalam IG, Dave's Deli tengah buat promosi makanan mur mur. Setiap set dengan air tak sampai RM 23 . Alhamdulillah ada orang belanja. Semoga murah rezeki baby nanti. Lama juga tak makan sini, ada dalam 4 tahun. Haa.. Makanannya not bad still sama macam tahun-tahun lepas, ayam tak kecik, portion still besar, puas hati makan.
 


19 comments:

  1. wah.. sedap.. harga pun berbaloi :)

    ReplyDelete
  2. Dave's Deli ni sedap foods nya..tapi outlet nya jauh gak..

    ReplyDelete
  3. Pernah nampak kedai ni dekat IOI City Mall tapi tak pernah berhenti untuk tengok menu pun. Ingatkan makanan dia ringan-ringan je sebab "Deli"

    ReplyDelete
  4. dah pernah rasa kat dave deli tu.. so far bukan taste aku..

    ReplyDelete
  5. Salam Nina..
    LZ suka sangat makan di Dave's Deli, antara restaurant kegemaranlah tapi outlet terdekat dah tutup.. Makanan kat situ sedap dan portion juga besar.. Cafe latte pun sedap.
    Tengok gambar makanan Nina post pun dah telan ailio..

    ReplyDelete
  6. For me, rasanya lebih 10 tahun tak makan Dave's Deli. Dulu pun rasanya makan dekat Bukit Bintang and outlet paling dekat dengan rumah probably dekat IOI City Mall.

    Aduhh, nampak sedap lah pulak hahahaha

    ReplyDelete
  7. terbaek.. nampak sedap ni :)

    ReplyDelete
  8. Alaaaa, entry makan lagi buat org lapar :(

    ReplyDelete
  9. lama gileee awk kite tak pegi Qbay. ade 2 thun kot wakakaka..

    ReplyDelete
  10. menarik. food Dave Deli ni sedap2.
    dulu kat area Klang ada satu cafe ni. but now dah tak ada lah..

    ReplyDelete
  11. that looks so good. ray suke makan tanpa nasi. makan mcm tu je pun dah sedap.

    ReplyDelete
  12. dulu kalau nak makan Dave's deli selalu pi kat sunway karnival kat seberang jaya.la ni tak tau ada lagi ka dak.. Nanti nak try pi kalau ada boleh la melepaskan nafsu makan nih..hahah

    ReplyDelete
  13. okay nk kene cari kt kl ni area mana yg ado..

    ReplyDelete
  14. omaii lamanya la tak pi jenguk blog cik nina..haiii

    ReplyDelete
  15. portion ayam besar, puas hati dengan harga macam tu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com