25 November 2014

Review : KATE Eye Makeup Remover


Salam Readers..

Review KATE Eye Makeup Remover | Lamanya tak buat review pasal makeup. Bukan tak pakai makeup tapi bila difikirkan nak mereview ni agak malas sikit banyak. Bekerja dalam environment yang sekejap panas dan sejuk beku membuatkan muka berminyak maka sebelum mandi, perlu dibersihkan dulu dengan makeup remover.



Sebelum ni hanya guna wet tissue dan dibawa ke hulu ke hilir. Keluar date tengok Mockingjay aritu, nak cari brand Loreal tapi habis pula dan time tu amoi watson syorkan KATE dan ada diskaun. Rembat saja laa. Nak jadi macam Kate Beckinsale, Kate Middleton, Mary-Kate Olsen pun boleh. Hihi


After diskaun = RM 32.00 (100 ML)



Sebelum guna kena goncang dulu. Ada minyak ditengah-ditengah. Tak kisah pakai eyeliner or mascara waterproof pun boleh tanggal juga boleh bersihkan bibir. Memang best ! 




 Tadaaaa !!!
Boleh tidur lena dengan muka bersih 



Tetap dihati.. 



19 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kadang2 malas nak memanjakan muka.
End up...kecewa dengan ketidakserian wajah.

Khai♥Rin : anies said...

brapa ml ni?

MaMa Rey said...

bersih dah slps gunaknya..
kira murah lah hargaknya kn Nina..

Farrah MF said...

Oh, sudah bersih mukanya! :)

Zizie Zack said...

lepas ni boleh panggil kak kate.. hihihi... benda ni la zizie malas nak buat.. pastu, tidur dengan muka tak dicuci.. hehe

Kopiolimauice said...

best jugak produk ni ek

aishah nin said...

Salam ukhuwah Nina :)

Invisible Me said...

Hee. IM tak pandai bab2 make up ni :p

Nadratul Syazwana said...

Mostly make up remover memang boleh tanggalkan. Kita pakai Spehora je

Puteri Wanita said...

nice review :)

Yana Yani said...

salam
saya tak penah pakai make up remover
cuci dengan pembersih muka aje...hehe
anyway saya membalas kunjungan =)

Diari Seorang Mama

Bunda a.k.a KN said...

kalau rajin semuanya beres ...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Semakin banyak pilihan buat wanita kan...

salmiah awang said...

house wife jarang guna make up.kalau beli satu set barangan,benda ni adalah satu-satunya yang puteri kenari hampir takkan gunakan langsung.

❤Kamsiah❤ said...

harganya memang mapu milik , kan...berkesan pulak tu..

ros_reeza said...

macam menarik je.. tapi Ros jarang make up..

Nurul Shahira said...

Macam best aje? Ok tak?

HeNRieTTa JoSe said...

mcm mcm produk kan...
xpernah guna...sebab xpernah make up..
hehehe..

Lin Chalo said...

Wahh.... macam-macam produk ada kat pasaran sekarang... I pun pakai Nutriwhite (16 ramuan botani) yang bebas bahan kimia... Alhamdulillah, so far ok....

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com