4 July 2019

Happy Birthday Nina @ IKEA Batu Kawan

Assalamualaikum Readers
 
 
Bestnya bila ada orang belanja makan di IKEA Batu Kawan. Mulanya bf tak nak celebrate birthday Nina sebab dah nak tunang, nanti dapat hadiah cincin. Ngok ngek betoi. Hahaha.. Last-last malam 3 Julai, ajak pi Design Village nak beli baju t-shirt tunang, nak sedondon. Dah pusing satu butik Esprit, dapat lah baju yang dia nak tu. Bf tanya nak makan kat mana, dah alang-alang dekat dengan IKEA. Makan kek sepotong pun jadilah. Bukan kanak-kanak Ribena lagi.
 
 
Design Village masih lagi mood raya
 
Birthday treat !! Alhamdulillah genap usia 29 tahun
 
Bestnya kawen nanti boleh decorate rumah sendiri. Verangan dulu
 


5 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com