4 July 2019

Happy Birthday Nina @ IKEA Batu Kawan

Assalamualaikum Readers
 
 
Bestnya bila ada orang belanja makan di IKEA Batu Kawan. Mulanya bf tak nak celebrate birthday Nina sebab dah nak tunang, nanti dapat hadiah cincin. Ngok ngek betoi. Hahaha.. Last-last malam 3 Julai, ajak pi Design Village nak beli baju t-shirt tunang, nak sedondon. Dah pusing satu butik Esprit, dapat lah baju yang dia nak tu. Bf tanya nak makan kat mana, dah alang-alang dekat dengan IKEA. Makan kek sepotong pun jadilah. Bukan kanak-kanak Ribena lagi.
 
 
Design Village masih lagi mood raya
 
Birthday treat !! Alhamdulillah genap usia 29 tahun
 
Bestnya kawen nanti boleh decorate rumah sendiri. Verangan dulu
 


9 comments:

  1. wah... bakal jadik tunangan org ni :) tahniah ye.
    rindu plak nak makan2 kat ikea, nina.
    tapi kena naik KL lah. melaka nan hado ikea :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. happy birthday yg ke 29! =)

    ReplyDelete
  3. xsmpai ikea lg...tkut lari bajet...kihkihkih...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday bro..

    ReplyDelete
  5. Happy 29th birthday Nina.
    Wah! bersemut gittew...

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday..enjoy your last twenties!!

    ReplyDelete
  7. mu pegi malam ke? sesak x? hehehe

    happy belated birthday mbak nina🎂🎂

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com