10 Feb 2021

NEW McDonald's Orange Custard Pie & McFlurry Chocolate & Pretzel Bits

 Assalamualaikum Readers


NEW McDonald's Orange Custard Pie & McFlurry Chocolate & Pretzel Bits | McDonald's kembali dengan menu-menu yang diluar jangkaan. Makin advance dari tahun ke tahun. Last-last dorang came out dengan idea letak epal dalam burger? Fail bab dietation! Makan buah bersama menu lain dah dikira racun bagi badan 😐😔 Okay, siapa yang nak cuba burger bersama slice epal go on but not me.



NEW McDonald's Orange Custard Pie - RM 3.76



McDonald's Orange Custard Pie rasanya ranggup, fresh dan suka bau oren yang keluar dari pie bila makan panas-panas. Sempena CNY, dorang keluarkan pie bermotifkan oren. Manis bila combine dengan custard. Masih boleh diterima tekak. Rare untuk dicuba.


McFlurry Chocolate & Pretzel Bits - RM 5.65



McFlurry Chocolate & Pretzel Bits rasanya macam makan aiskrim coklat dan vanilla tapi ada taburan pretzel di atas sebagai topping pada aiskrim ni. Pretzel tu agak keras sikit. Keras macam kunyah murukku 😂😂



Yang belum cuba drive thru ke Mcd sementara stok masih ada dan hanya limited edition. Nina takkan cuba burger baru McD. Tekak tak boleh terima makan burger dengan epal. Marketing kadang-kadang mengarut. 


16 comments:

  1. tak pernah try lagi!! have to go drive thru ni

    ReplyDelete
  2. Merepek gak la burger taruk epal. Tak mampu nak bayangkan

    ReplyDelete
  3. Mak yong ni suka makan manis2 rupanya time mngandung... Dah sama la kita🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia : Hahaha.. bukan setakat manis, masam pun sukaaa

      Delete
  4. Mesti sedap tu orange custard pie. kalau lepas ni PKPB, bolehlah rentas daerah nak pi cari kat McD.

    ReplyDelete
  5. Burger with epal??..mcmanalah rasanya..huhu..

    ReplyDelete
  6. belum try lg... tp mmg nk rs pie oren tu...hrp kena ngan tekak

    ReplyDelete
  7. Dua dua tak cuba lagi. Alahaii Pretzel keras sikit eh. kurang best lah camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Pretzel tu kena rendam dgn aiskrim baru lembut

      Delete
  8. Hehe macam-macam benda McD keluar. Memang sakan bereksperimen dan tukar-tukar menu setiap bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : McD macam2 jenis makanan keluar, berjaya eksperimen bt menu baru

      Delete
  9. Dah boleh rentas daerah nie macam nak gi terjah McD lak lepas tengok entry Nina..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com