27 Apr 2021

Jenis-Jenis Diet Popular

 Assalamualaikum Readers


Jenis-Jenis Diet Popular|Bulan puasa ni berat badan turun tak? 😛 Hubby bangga usap perut dia dah kempis. Hello bini dia dari 62kg dah turun 53kg dalam masa 22 hari berpantang (tolak berat baby sekali) 🤣😆 Betol-betol diet, MIL berleter don’t care janji kurus. Risau Harraz tak dapat nutrisi bila Nina makan nasi sikit. 




Bengkung, air suam, buah memang membantu, nasi makan sikit. Gerenti lepas mengurut mesti slim macam sebelum kawen 🤭 Tak kisah lah berpantang atau tak, janji nak kurus pastikan korang kurus sebelum raya. 


11 comments:

  1. x nak diet daa nk jg mkn je pasni... hehehe

    ReplyDelete
  2. Waaaaa 9 kg dalam masa 22 hari! Banyakk jugakk turun kg nya.

    ReplyDelete
  3. hahhaha rs kita yg last tu wkakakaa :D

    ReplyDelete
  4. Wah! Cantiknya 62 turun ke 53! Memang betul-betul diet tu.

    ReplyDelete
  5. Jenis diet tak kurus kurus tu yang payah tu Nina. hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat berdiet Nina. Diet nak gemukkan badan. Haha

    ReplyDelete
  7. Sy laaa tuu diet x kurus2 😆😆

    ReplyDelete
  8. Buat masa ni saya tiada diet. Apa yang dihidang, saya makan.. 😅😅

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com