17 Dec 2020

Hadiah Birthday 2020 Dalam Kenangan

 Assalamualaikum Readers


Hadiah Birthday 2020 Dalam Kenangan | Entri ni bukan nak show off apatah lagi nak riak dengan segala kemewahan dunia. Mungkin menginjak usia 30 tahun, di tambah rezeki berumah tangga antara rezeki yang tak disangka-sangka tahun ni. Cewahh.. ramai juga blogger jadi pengantin PKP 😍😄 Simpan kenangan dalam blog, nanti anak-anak boleh baca. Tak payah sikit-sikit nak throwback, letih mummy. 


Body Mist - hadiah jadi pengapit kot

Hadiah dari hubby. Baru merasa pakai Pandora

2x bagi hadiah

Subang Pandora dari Ika


Bulan 7 memang meriah dengan birthday, faveret month bagi Nina. Semua hadiah ni tak mintak tau, orang nak bagi kita jangan tolak. Hehe.. Tapi tulah birthday MIL dengan SIL bongsu tu pening nak beli hadiah apa sebab baby July jugak. Jadi tahun ni semua ada rezeki lebih, maka hadiah pun ter ter lebih upgrade. 


Baju dari Pika

Tudung Ariani dari Abah (FIL)

Strawberi kering ni fav Nina dari SIL

Pakat share duit beli pandora untuk SIL bongsu ni


Senyap-senyap FIL & MIL beli di Genting


Terima kasih buat si pemberi, semoga Allah murahkan rezeki semua. Tahun depan, umur panjang kita celebrate birthday lagi kan. Setiap orang kongsi benda sama bila tiba birthday sendiri. Semoga Allah panjangkan umur Nina dan semua pembaca. Aminn. 14 hari lagi tahun 2021.


7 comments:

  1. Bestnya, banyak hadiah tu 😁

    ReplyDelete
  2. Michael Kors tu handbag ke? Nak tengok! Nak tengok! Busy body betul. Haha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. rezeki sangat dapat banyak hadiah pemberian orang orang yang tersayang.

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya dapat hadiah.. sy bday xdpt hadiah pun.. kesiann hahahha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com