2 December 2012

Fly To Mahsuri Island





Selamat petang semua..
Dah lunch? kalau tak lunch lagi cepat2 pegi makan. Pejam celik pejam celik dah masuk bulan December kan. Cepatnya masa berlalu, tak lama lagi dah nak masuk tahun baru. Eh, kena buat azam baru la. Btw, cuti sem kali nie agak lain sikit ditambah hujung bulan 12 aku dapat travel dengan kawan2. Sekurang-kurangnya takda la sangat terperap dirumah. Syukur jugak aku terpilih dalam 15 orang untuk pegi kursus keusahawanan under Majlis Amanah Rakyat Negeri Perak. Semuanya free ditanggung beres oleh MARA. Seronok ye dapat holiday free of charge.




Lagipun semua yang pegi cuma sem 5 & 4 termasuk MPP(Majlis Perwakilan Pelajar). Macam tau2 je nak bagi peluang kat senior2 yang nak LI nie. At least ada geng. Hehe. Harini jugak ada kawan yang join sekali ajak aku balik Ipoh. Tengs sangat sanggup datang amek aku kat rumah. Tak payah nak balik Ipoh stay rumah sewa sorang2. Seram pulak aku rasa. Agak penakut sikit tapi suka buat2 berani.




Aku dijangka menjadi penduduk sementara Langkawi selama 15 hari dari 5-16 Disember. Memang lama, rasa lama kalau tak buat aktiviti. Ingat nak naik kuda kat pantai. Belom pegi dah buat macam2 plan. Amboihhh nampak gaya bukan nak pegi kursus tapi macam nak makan angin. Orang2 Langkawi tunggu kedatangan kami. Can't wait!



Fuh bayu laut memanggil2..rasa macam tak maw balik dah. Hihi


Nantikan kemunculan bonzer2..yehaaa




Berkusut sambil melancong itu la tujuan utama
Semoga selamat pergi dan balik.. Aminnn
Rindu nak tinggal orang2 tersayang, my lappy
Peniang see u 2 weeks later oke
Sedih la my mum cakap anak tangan kurus nak p dah
Pergi membawa diriku ini.. Sob sob


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com