15 March 2013

Tudung Fareeda Lagi



Assalammualaikum.



Tudung Fareeda datang lagi.. Bagi peminat tudung Fareeda, jangan lupa tengok pattern terbaru untuk bulan nie. Cewah nampak macam tauke butik pulak. Ala-ala nak promote tudung gitu tapi bukan apa harinie lagi shekali aku pi Butik Fareeda. Saja ikut kak staf pi beli tudung terbaru. Aku yang tak pernah pakai tudung nie pun dah mula rasa nak pakai. Memang kainnya lembut tapi mahal dan memang fames kan..kan. Agak tekejut bila tengok dalam Nuffnang, ada orang search pasal tudung nie dalam blog aku. Semua cari ais kacang? Haha, jangan tak pecaya pulak memang ada tudung ais kacang. 




Oke kat sini nak bagi tau ada beberapa jenis tudung Fareeda yang memang jadi rebutan di butik petang tadi antaranya Suzanna, Sara dan Sofia. Suzanna ada bermacam design dan warna jadi semua cantik-cantik belaka. Tahun nie memang ada bermacam jenis design yang akan keluar lagi cuma cepat atau lambat saja. Kak staf beli tudung design baru ala polka dots, ada 3 warna iaitu pink, biru dan coklat tapi kaler pink keluar dulu. Peminat tunggu lagi 2 warna keluar tau.. Klik Fareeda untuk lebih lanjut. Hehe


Terbaru! Aku rasmi dulu.. Hehe


Jadi sesapa yang berminat nak beli boleh usha page Fareeda di facebook sebab dalam tu memang akan diupdate pasal design terbaru dari masa ke semasa. Selamat membeli! *Nak beli kat bakal ibu mertua pun boleh ye para lelaki..mesti future mother in law sayang. Fareeda.. Nyata Berbeza :) 




Ada lagi stock kat butik


Marissa dan Selendang Mawar coming soon

16 comments:

Nur Emilya said...

Fareeda , harganya memang umphh ! Hahaha.
Tp, material mmg tip top la kan.

アヌム said...

cantik!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh cantik2 la.... nanti nak terjah la.. heheh ena ni pengumpul tudung yg tegar

Seneorita Baharin said...

tudung ais kacang pong ada eyh dear?heheheh :D
Btw model atas tu tuan blog eyh?chantekkkkkkk ^_______^ terus rasa nk beli tudung tu..hihihi

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

semoga dimurahkn rezeki :)

izzuan said...

aii byk duit

[PCL] said...

tudung cantik...harga pn blh tahan mahal ni kan?

Amanina said...

Haha.. harganya memang mahal tp tip top

Amanina said...

Tq dear..

Amanina said...

Hehee.. kan3. Terjah terus butik tu

Amanina said...

Hehehe.. ada la dear :D

Hahaha...tuan blog la, tak cantik pun =) try la beli 1

Amanina said...

Aminn :)

Amanina said...

Tudung staf la..

Amanina said...

Haha.. tudung cantik harga pun cantik dlm 140

izzuan said...

eh?

Amanina said...

Eh pasai apa pulak?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com