17 March 2013

Dapat Adik Baru ♥





Assalammualaikum.


Macam mana ya nak cakap sekarang nie, eh nak expresikan perasaan dalam blog melalui penulisan. Aku tak pandai nak berkias-kias, berpantun-pantun, berteka-teki tapi memang hanya tau taip saja. Memang dalam mimpi kita boleh mimpi indah-indah tapi bila bangun, bila terjaga kita tetap dalam alam realiti. Haaa begitu la ceritanya. Tak faham lagi? Buat-buat faham.. Haha. Sebenarnya kalau baca tajuk pun orang dah tau aku gembira. Siap ada love-love lagi. Ingat senang nak bagi ♥ kat orang, yang tak layak saja aku tak bagi. Oke lah, sebenarnya adik aku bertambah lagi 2 orang, budak Sains dan Akaun. Haha, sila jangan tekejut beruk. Bagi orang yang tak berabang, tak berkakak dan tak beradik nie memang senang nak dapat adik, dapat abang, dapat kakak express.  



Pertemuan pertama 12 Mac 2013 di pondok rehat


Sila jeles dengan aku. Cewahh bukan nak ajak gadoh tapi memang dah lumrah kot hidup senang dapat keluarga angkat, cuma abang angkat saja takda, takut nanti aku terangkat sama. Memang naya! Tak sangka dah 2 bulan 2 hari aku jadi trainee kat matrik dan ada lagi sebulan lebih nak bermanja-manja dengan pak, mak, kakak dan adik angkat. Sedihnya bila tinggalkan mereka nanti. Tolong jangan nangis-nangis ya nina. Dah lama air mata tak keluar nie..

@ Blok Asrama A1


Back to story, adik baru nie aku jumpa secara tak sengaja masa dia tengah intebiu pak guard tentang masalah pembuangan bayi dikalangan pelajar. So, kira macam final projek la. Sembang punya sembang, dah jadi rapat. Ohsem betoi life aku, orang peramah memang cepat bab rapat merapat nie. Jadi ceritanya kat matrik aku memang suka buat kasih sayang. Makin bertambah adik-adik shaye, shuke hati jadi gedik pulak. Maklum la baru nak belajaq jadi gedik hoii. Hihi

Comelkan? Muka budak-budak. Mak cakap macam siam


Nor Sharwati Binti Khalid
Sains PDT Sem 2



And..and aku baru teringat today is... 


HAPPY BIRTHDAY
MAK & MAK NGAH !


**Ina sayang mak..nak peluk tapi dah tidoq..esok jelah
Dichan put pasa thai nit noi..horm mae (sila translate)



7 comments:

Anak Pak Muin said...

oho..ingatkan dapat adik/baby baru..haha

Amanina said...

Hehe.. tak dapat dah baby baru

Seneorita Baharin said...

chomel adik dan kakak ni :D

Myra Jay said...

Hheeee, memang kalau ramah mudah dapat kawan :)
Bertambah ahli keluarga ;) Mengeratkan silaturrahim ;D

Amanina said...

Hehe..biasa2 jelah dear :D

Amanina said...

Hehehe.. setuju tu myra :)
Peramah memang senang dpt kawan :D

Yun Sing said...

Aww.. so suweet :p :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com