30 Sept 2021

Aiskrim Onde Onde Nestle Sedap!

Assalamualaikum Readers


Aiskrim Onde Onde Nestle Sedap! | Mencabar keimanan cari aiskrim onde onde Nestle di merata-rata tempat. Akhirnya ada rezeki nak merasa. Balik market ajak SIL bongsu singgah Happy Mart nak cari roti gardenia kelapa pandan tapi tak ada, ternampak aiskrim terus borong.





Melepas kempunan nak makan. Hehe.. Aiskrim ni dah gigit separuh baru jumpa isi onde onde. Tapi rasa aiskrim tanpa isi pun dah sedap, rasa manis lemak santan dan pandan.



Aiskrim ni di luar berperisa pandan dan kelapa dengan inti gula melaka dan kelapa parut. Inti macam kuih ketayap tapi versi aiskrim. Bagi Nina kemanisan tak terlampau. Dah rasa sekali nak lagi 😆😆


15 comments:

  1. Tu diaaa..sekali dah jumpa borong teruihhh naaa...Dah rasa jugak. Sedap, cuma pada saya inti tu macam manis sikit. Inti dia dah gigit banyak baru jumpa, kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza : Borong bt stok. Heheh.. ya inti manis sikit, dah gigit ke bawah baru jumpa

      Delete
  2. Not bad la rasa dia kan..boleh repeat beli lagi :P

    ReplyDelete
  3. Baharu tahu ada flavor baharu ek!
    later nak carilah kat 7e

    ReplyDelete
  4. Hari tu belanja anak buah ice cream ni.. tapi dia makan sikit saja.. tak sedap katanya.. ahahaha.

    ReplyDelete
  5. Nak cuba gak..
    Dari haritu anak dara ammi nak makan onde2 ammi tak buat.. Aci tak ganti dgn eskrem je?

    ReplyDelete
  6. CCL pun dah cuba , memang sedap . Gebu gebas je aiskrim ni . Takde manis sangat m memang sedap

    ReplyDelete
  7. akak mkn yg dlm bekas
    kalau camni lg senang dan sedapp

    ReplyDelete
  8. Aiskrim viral ni. Betullah, tengok warna hijau tu pun dah nampak sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal : Viral dan sekejap licin. Puas mencari. Sedapp

      Delete
  9. aa sya belum try lagi aiskrim ni tapi nampak ramai makan jee

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap lah ice cream ni, tapi malas betul nak mencari

    ReplyDelete
  11. Terus akak terliur..sedap erk...kena la cuba ni

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com