11 Sept 2021

Farm Fresh Banana Milk

Assalamualaikum Readers


Farm Fresh Banana Milk | Susu ni dah 2 kali hubby beli bila masuk 7E, peel dia kalau beli berkali-kali tu maknanya sedap, pekat dan menepati standard rasa susu pisang sebenar. Hubby totally don't like the taste of Nilofa's banana milk. Euwww 🤣🤣


RM 2.90 di 7E


Rasa susu pisang dan lemak manis yang balance. Minum banyak pun tak rasa muak. Nanti nak beli pek besar. Botol kecik tak puas minum. Seteguk dah habis. Jadilah pengguna yang bijak, beli susu pisang sedap dan harga murah, bukan jual jenama semata-mata.


14 comments:

  1. Uish... lama dah usha ni.. bila la dapat ni. selalu laris di pasaran. buat stok sampai bebudak muak. Haha

    ReplyDelete
  2. boleh cuba nnt ni. tak pernah merasa pun yg nelofa punya tu.

    ReplyDelete
  3. Dah ada banana milk pulak eh Farm fresh ni. Susu band N tu tak pernah cuba lagi.
    Saiz comel sekali minum je dah habis. Memang tak puas. nanti nak cuba rasa yang FF banana milk ni lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susu N tu tak sedap langsung dh mahal.. better lagi susu FF ni semua sedap

      Delete
  4. ramai cakap brand farm fresh ni sedap dan selalu sold out. setuju part jangan beli sebab jenama semata-mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tgk di 7E, susu FF ni sentiasa habis yg tak luak susu N. Elok jual tudung jelah

      Delete
  5. Kalau farm fresh, semua susu dia kena dengan selera kitorang sefamily. Tapi memang susu ni tak boleh simpan luar peti, dah terkena terpaksa buang 1L sebab rosak gara2 simpan luar peti. Ingatkan sama macam susu lain, rupanya tak..insaf terus, maybe kena beli peti ais besar la kot lepasni :P

    ReplyDelete
  6. farm fresh dh ada susu pisang..nanti bole try..tkde nmpk lg...tringt susu pisang sedap masa p holiday korea dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap dan rasa real susu pisang, boleh tahan mcm susu pisang korea tu

      Delete
  7. menarik betul warna packaging tu , menyerlah , rasanya macam susu pisang neelofa x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh beza susu pisang neelofa tu. Tak sedap langsung. Susu FF ni rasa pisang real

      Delete
  8. memang sedap.. rasa tak keterlaluan sangat...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com