3 Sept 2021

Wall's TOPTEN Vanilla

Assalamualaikum Readers


Wall's TOPTEN Vanilla | Aiskrim legend zaman sekolah ni. Lama tak makan. Itupun terjumpa di Econsave. Rupanya masih ada hingga sekarang atau di keluarkan semula entah la. Yang pasti di Thailand sentiasa dijual.







Rupa ala aiskrim mahal tapi harga murah. Rasa topping disalut coklat dan badam. Ranggup. Ada 2 flavour iaitu coklat dan vanila. Kalau coklat akan rasa muak sebab topping dan aiskrim didalam kesemuanya coklat. Kalau terjumpa try lah beli. Harga RM 6.80.

18 comments:

  1. Vanilla + choc tu memang sedap..

    ReplyDelete
  2. Okiii kalau pergi econsave nak cari lahh. Suka la aiskrim macam ni. Dalam vanilla luar coklat crunchy yumms!

    ReplyDelete
  3. wahh mcm aiskrim magnum.. sedap ni!

    ReplyDelete
  4. Memang sedap ais krim ni.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Ni favourite saya juga ni. Dulu duudk rumah sewa kedai ice cream gini dekat bawah je. beli buat stock hahaha

    ReplyDelete
  6. Sedap ni. Dulu selalu beli. Sebatang singgit. Tak dapat magnum dapat ni pun dah happy.

    ReplyDelete
  7. Aiskrim feveret ccl . Murah pulak tu . Selalu makan ..ada dua perisa ..vanilla dan coklat

    ReplyDelete
  8. Aiskrim legend jugakk time saya sekolah dulu, balik sekolah petang petang, beli aiskrim ni lahhh sambil jalan kaki balik rumahhh. Eh tapi aiskrim ni selalu je saya jumpa kalau dekat kedai runcit area rumah saya hehehe.

    ReplyDelete
  9. Sedap aiskrim salut coklat dan kekacang. Aiskrim legend ni eh? Saya lupa jenama dulu. mungkin jarang makan aiskrim ni.

    ReplyDelete
  10. Salut coklat dengan badam tu yang sedap sangat!

    ReplyDelete
  11. Betul itu yang vanila lagi sedap.

    ReplyDelete
  12. betull. dari kecik makan top ten ni. slow-slow kita pun melihat kenaikan harga dia xD

    ReplyDelete
  13. favorite busyra ni… dapnya… kalau ke kedai runcit nk beli brg lain tp aiskrim ni jgk diambilnya.haha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com