17 Sept 2021

Selamat Hari Lahir Bapa Yang Ke 74!

Assalamualaikum Readers


Bapa kepada seorang anak dan tokwan kepada seorang cucu dah genap usia 74 tahun 😂 Semoga sihat dan dalam lindungan Allah. Murah rezeki bapa, jiran belikan kek. Nasib baik, Nina tak order lagi 😅 ada buat makan-makan sikit untuk sedara dan jiran. Tapau jelah.



Kerlas kek perisa kopi

Island Supreme, Super Supreme & Beef Pepperoni


Dah alang-alang nak order makanan, mak merajinkan diri masak nasi daging. Celebrate kecil-kecilan janji ada orang ingat. FP pun banyak diskaun pulak, terus order macam-macam 🤣🤣


Olio Roast Chicken (RM 24.45) pilihan Nina - not bad western Dave's Deli, walaupun rasa Secret Recipe sedap lagi 

Grilled 8 Herbs Chicken Chop (RM 24.45)  - hubby punya . Order awal, makan masa maghrib dah bau nak basi 🥴


Diharap bapa happy dikelilingi orang-orang yang tersayang. Rezeki kami dapat meraikan, kalau tahun lepas tak dapat sebab tak boleh rentas Penang bridge.


24 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki, Meriah juadah, cantik kek, selamat hari jadi buat ayahanda, moga dirahmati Allah swt selalu. Aameen.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi buat en ahmad
    Semoga sentiasa sihat merentasi usia emas

    ReplyDelete
  3. lebih kurang umo umi sy la..
    happy birthday utk tokwan! hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir buat ayahnya.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat ayahnya.. Semoga sihat-sihat sahaja.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir buat ayah Nina..

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Jadi. Sedaplah semua makanan yang awak order

    ReplyDelete
  8. Rapat betul ya dengan jiran sampai dapat kek birthday. Hepi birthday Uncle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : ada jiran baik pun 1 rumah jelah. Terima kasih

      Delete
  9. Salam ziarah..follow blog saya ya.
    nice resipi
    https://madey09.blogspot.com/2021/09/subahanallah-berubah-wajah.html

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah berusia 74 tahun , selamat hari lahir buat ayah nina . semoga terus sihat sejahtera , panjang umur dan dipermudahkan segala setiap urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. CCL : Terima kasih.. mudah mudahaan Aaminnn

      Delete
  11. Alhamdulillah tahun ni dapat meraikan bersama. Meriah sikit sambutannya. Semoga Bapa Nina sihat dan happy selalu. Aaminnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fiza.. itulah meriah sikit. Aaminnn

      Delete
  12. Happy belated birthday uncle... Semoga terus sihat dan panjang umur

    ReplyDelete
  13. Aduh.. Cantiknya kek kopi tu Nina..
    Happy belated birthday buat bapa Nina.. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.. Aamiin..

    ReplyDelete
  14. Selamat hari lahir kepada ayahnya. Semoga diberkati umur berbaki, sihat selalu dan di bawah payung rahmat Allah.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com