23 Sept 2021

NEW Cadbury Dairy Milk Chipsmore

Assalamualaikum Readers


NEW Cadbury Dairy Milk Chipsmore | Dalam bulan ni rasanya ternampak banyak coklat cadbury perisa terbaru tapi kan susah nak cari size besar. Antaranya flavour chipsmore ni. Jumpa di Caltex, itupun size kecik. Dah cuba flavour honeycomb & nuts dan pandan coconut?



Makan sambil gigit bongkah ketulan chispmore


Nasib baik rasanya terlalu manis, tak menjadi ketagihan buat Nina. Heheh.. best makan sebab rasanya sedap combinasi
cadbury dan chispmore. Bila kunyah terasa serpihan biskut chipsmore 😋 Kalau jumpa nanti grab tau. Hehe..


10 comments:

  1. Dah rasa. Memang manis yang ni. Mungkin kena kurangkan manis coklat sebab bergabung dengan biskut chipsmore yang manis juga kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza : double manis makan coklat ni. Setuju kena kurangkan manis coklat baru balance rasanya

      Delete
  2. selalu suka beli yg ada nuts je kat dalam..takut beli yg merapu kang manis lting

    ReplyDelete
  3. tengok gambar pun dah terasa manisnya. surrender lah, I olls stick to the classic - Dairy Milk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : manis tu ya tp kalau nk try beli pek kecik

      Delete
  4. Sedap ini.. antara kesukaan Sha.. Yang ada oreo pun sedap juga Nina..
    Pandan coconut dengan honeycomb & nut tu pun kegemaran Sha.. sedap ya amat.. kikiki..

    ReplyDelete
  5. Nampak macam sedap...nak kena cuba nanti ni

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com