13 Sept 2021

Nescafe Gula Melaka

Assalamualaikum Readers


Nescafe Gula Melaka | Kalau whatsapp dengan blogger Anies, tak ada isu promot makanan/minuman tak sah 😅🤣 Salah satunya terpengaruh nak cari air Nescafe Bandung tapi tak jumpa, jumpa flavour gula melaka.




Menarik untuk dicuba, rasa light dan seakan rasa cendol versi kopi. Heheh.. nanti kalau jumpa grab. Nescafe sekarang kalau perasan packaging tin dah banyak berubah dan cantik. Rasa sayang nak buang 😝😂


16 comments:

  1. lama tak beli air tin nescafe..selalu terjebak dengan wonda

    ReplyDelete
  2. rasa cendol..hehe..mcm2 perisa nescafe ni..suka yg ori..

    ReplyDelete
  3. Nampaknya Nescafe pun rajin promo rasa baru yang menepati tekak rakyat Malaysia. Banyak pilihan boleh pilih ini. Hehe.

    ReplyDelete
  4. lepas tu pengaruh kita pulak kan. hihi..air Nescafe Bandung? Rare tu. Nescafe gula ni nampak cam sedap je. Banyak betul versi air nescafe sekarang. Betul betul, dia punya tin menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza : Nescafe bandung sampai ke sudah tak jumpa2.. tin nescafe skrg byk yg menarik perhatian

      Delete
  5. haha. Anies tengah menghitung hari cuti sekolah habis. nak berjalan katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : jalan2 cari makan salah satu. Asyik wasap makanan hahaha

      Delete
  6. rare ni.. mngkin blh try.. hihi

    ReplyDelete
  7. kalau light tu sedap lah kan.. boleh lah nanti cuba :)

    ReplyDelete
  8. mmg rare ni..biasa dgr makanan je yg ada gula melaka

    ReplyDelete
  9. Betul. Packaging nescafe sekarang semua cantik dan boleh buat koleksi..
    Tak pernah try lagi yang ni. Tak pasti berani cuba ke tak..

    ReplyDelete
  10. wah rasa seakan-akan cendol la , nk kena cari jugak la .

    ReplyDelete
  11. Curious pulakk rasa dia macam mana sebab kak nina cakap seakan cendol tapi versi kopi hahahah. Tapi betul, tin tin nescafe sekarang memang cantikkkk, kawan saya duk simpan tak tahu la buat apa.

    ReplyDelete
  12. Nescafe bandung ? macam macam eh nescafe ni.

    ReplyDelete
  13. Sha jumpa dah nescafe bandung.. tak sengaja terbeli.. kikiki..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com