13 Sept 2021

Nescafe Gula Melaka

Assalamualaikum Readers


Nescafe Gula Melaka | Kalau whatsapp dengan blogger Anies, tak ada isu promot makanan/minuman tak sah 😅🤣 Salah satunya terpengaruh nak cari air Nescafe Bandung tapi tak jumpa, jumpa flavour gula melaka.




Menarik untuk dicuba, rasa light dan seakan rasa cendol versi kopi. Heheh.. nanti kalau jumpa grab. Nescafe sekarang kalau perasan packaging tin dah banyak berubah dan cantik. Rasa sayang nak buang 😝😂


1 comment:

  1. lepas tu pengaruh kita pulak kan. hihi..air Nescafe Bandung? Rare tu. Nescafe gula ni nampak cam sedap je. Banyak betul versi air nescafe sekarang. Betul betul, dia punya tin menarik.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com