10 Sept 2021

Cadbury Dairy Milk Honeycomb & Nuts

Assalamualaikum Readers


Cadbury Dairy Milk Honeycomb & Nuts | Salah satu coklat keluaran terbaru dari Cadbury. Nina jumpa perisa ni dalam size kecik. Sekali makan terus jatuh cinta. Hubby tengok bini dia craving teruk, cari merata. Masuk hyper nak cari cat foods tapi tak ada, last-last masuk kereta tunjuk Cadbury. Senyum sampai telinga 🥰🤣


RM 7.99 x 2 bar


Nampak tak honeycomb dan hazelnut


Rasa manis madu bersama kekacang. Terasa lemak-lemak kekacang bila dikunyah. Memang sedap! Siapa suka kekacang patut cuba. Tak pasti limited edition atau tak. Nanti cari ok. Tak galakkan beli di 7E sebab cekik darah. Hahaha.


15 comments:

  1. Ui,,, dapnyaaaaa... Harus dicari jugak ni. Haha

    ReplyDelete
  2. Ui,,, dapnyaaaaa... Harus dicari jugak ni. Haha

    ReplyDelete
  3. Gembiranya dapat apa yang diidamkan

    ReplyDelete
  4. haa yg ni sedap! bru je mkn siang td.. hihi.. xnyesal beli..

    ReplyDelete
  5. Macam sedap je...confirm le sedap.. Cadbury kan..

    ReplyDelete
  6. Alamak, ini kena terjebak lagi ke camne. Betul betul &E dan petronas memang cekik darah.

    ReplyDelete
  7. mcm mcm flavor cadbury keluarkan.. semuanya tngok sedap.. hehe tp busyra tak rasa lg pun flavor baru ni.

    ReplyDelete
  8. Ohhh yang baruuu pulak eh? Dulu honeycombs je rasanya kan kak nina? Memang sedapp terukk kalau yang honeycombs tu je, ini tambah nuts lagi, lagi double triple sedappppp!

    ReplyDelete
  9. Mesti sedap coklat dengan kacang, manis madu, istimewa tu

    ReplyDelete
  10. sal suka kekacang! lama tak makan coklat sejak cut sugar ni. nak cari yang bar kecik je. buat lepas craving

    ReplyDelete
  11. Yang ni kami dah cuba, semua coklat cadbury sedap2 la kesimpulannya. Nak beli murah, tengok kat mydin. Time ada sales, harga coklat besar jadi RM6 je satu. Time tu boleh rembat 3/4 ketul buat stok..seronok tak ingat dunia. Nak bayar auto rasa miskin la macam biasa :P

    ReplyDelete
  12. bila nampak berkataan honeycomb, terfikir jap cadbury ni manis sangat tak ?

    ReplyDelete
  13. Sedap.. Memang antara kesukaan..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com