1 Sept 2021

Buku 114 Nama-Nama Surah

Assalamualaikum Readers


Rezeki dapat kiriman buku keagamaan dari Mak Ngah, dalam group whatsapp family dah war-war, setiap rumah akan dapat. Harap dapat membaca dan faham setiap 'cerita' dalam surah Al-Quran. Terus terang, diri sendiri pun busy dengan kerja-kerja dunia yang takkan pernah habis hingga nak baca Al-Quran pun jarang 😭😭







Boleh cari buku ni nanti. Sambil membaca, boleh tahu makna setiap surah itu. Benda baik haruslah share kan. Excited nak baca, kena tunggu anak tidur la baru boleh baca since imma back to fulltime housewife 🤣 duit boleh dicari, kesihatan keluarga kena utamakan. Setiap minggu ada saja kematian di kawasan rumah akibat Covid. Seram lalu depan kubur nampak geng hospital harini.


12 comments:

  1. Alhamdulillah
    Muku yang bermanfaat dan perlu dibaca

    ReplyDelete
  2. Buku yang amat baik.. Moga bermanfaat.

    ReplyDelete
  3. bestnyaa dpt buku mcm ni.. dpt tambah ilmu agama..

    ReplyDelete
  4. Welcome back to fulltime housewife.
    Buku tu banyak kali juga tengok iklan di IG tapi belum beli lagi..

    ReplyDelete
  5. Oh Nina dah tak keje ye? Tak apalah. Buat masa ni jaga anak dulu. Selamat membaca!

    ReplyDelete
  6. Wah menarik buku tu, Saya ni lemah sikit bab membaca buku. lebih selesa tengok videeo kalau bab bab ilmiah ni. kalau baca confirm muka surat dua tertidur dah

    ReplyDelete
  7. Haritu ada ternampak ada seller jual buku ni dalam ig . Nampak macam menarik sangat

    ReplyDelete
  8. Nanti kak nina review lah, saya nak beli jugakkk hehehe. Memang suka baca buku giniii. Nampak bahagian dalam punnn menarikkkk :D

    ReplyDelete
  9. Bacaan yang bermanfaat. Nina dah resign ke? Semoga baik baik je semuanya.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.
    Bertambah ilmu agama. Bagus tu kalau kita tahu makna di sebalik 114 surah.

    ReplyDelete
  11. Bagus ini kisah makna surah dan huraian.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com