29 Sept 2021

Nyok Coconut Shake

Assalamualaikum Readers


Sejenis suka cuba minuman terutama coconut shake. Dah banyak cuba variasi coconut shake, ada yang sedap dan ada yang rasa pelik walaupun original atau mix flavour. Kadang tu peniaga main hentam letak flavour, bila minum rasa tak 'in' dengan kelapa tu.



Sedap rasa lemak lemak coconut shake, smooth airnya - RM 7.90

Coconut Shake Strawberry RM 7.90 - ngam combination tu, siap ada aiskrim perisa sama


Rasa air brand Nyok ni boleh kata sedap jugak la. Nina jenis tak suka coconut shake yang ada isi kelapa. Bila minum kerap tersedak. Brand ni baru 1st cuba, godek-godek Food Panda nampak air ni terus order bukan 1 tapi 2 🤣😆


6 comments:

  1. suka juga minum coconut shake..nk2 plak kalo tgh cuaca panas..tp tkpernh lg merasa yg ada perisa mcm coconut share strawbery tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Tisya : memang sedap dpt minum time cuaca panas. Sedap bila mixed dgn strawberi

      Delete
  2. Ammi minum kalau betul2 teringin je sbb manis leting

    ReplyDelete
  3. Coconut shake pernah cuba , tapi coconut shake strawbery ni lain dari lain . Mesti lagi sedap gabungan dua perisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. CCL : Yess lagi sedap bila ada strawberi rasa masam manis

      Delete
  4. Lama dah tak minum coconut shake ni. Rasa sedappp la

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com