26 Oct 2021

Maktok Terjebak Dengan Go Shop!

Assalamualaikum Readers


Go Shop, Go Shop Go Away! Please do not watch go shop everyday or your money fly away. Apa yang menarik sangat entah rancangan ni. Haritu, mak nyaris nak terjebak suruh order blender walhal dah ada. Ini mak tok pulak, hari-hari tengok go shop lastly suruh SIL no.2 order parfume buy 1 free 1 🤣🤣



Go Shop buat promosi beli 1 percuma 1 dengan harga RM 99 . Kalau harga asal RM 400++ . Malangnya kuantiti parfume ni sikit, pakai 5 hari bekerja dah habis


Majoriti yang beli barang-barang go shop ni mesti orang veteren yang ada pencen ataupun duit simpanan lebih. Sorry mak kalau bagi duit suruh beli pun takkan beli sebab membazir beli barang yang sama last-last 'sayang nak guna' 🤦🏻‍♀️😅


19 comments:

  1. Mak saya pun terjebak. Apa yang dia suruh beli saya review dulu berbaloi ke tak. Memang mudah pengaruh tengok GoShop ni. huhu

    ReplyDelete
  2. Go shop ni memang berbahaya muahahaaa... sebab Mrs. A pun dah beberapa kali terjebak

    ReplyDelete
  3. betul tu. goshop ni target golongan mak2 yg duduk kat umah sepanjang hari. org2 muda ni lebih selesa beli di shopee or lazada. tp ada juga la abe kie terbeli di goshop ni. masa tu beli Al-Quran tajwid berwarna buat hadiah kpd kwn2 yg nak pencen...

    ReplyDelete
  4. wow... bestnya minyak wangi... tapi tulah..ada minyak wangi yang dah bertahun tahun belum habis sebab sayang nak guna

    ReplyDelete
  5. Sama la....stress uiii....bukan stress apa pun..stress bila kita tukag order dan tukang bayar...

    ReplyDelete
  6. Arwah mama ammi pun terjebak gak dulu. Mostly periuk dgn cadarlah.

    ReplyDelete
  7. ada tv boleh beli..sikit beno isinya, patutlah harga 99..

    ReplyDelete
  8. my mom pun sama u. dok depan tv je dia. then nnt mintak belikan itu belikan ni. parcel sampai semua utk dia. waduh2 nenek2 zaman ni ye. hehehee

    ReplyDelete
  9. Haha..mak akak antara yang terjebak!
    Kalau pagi-pagi call tu biasanya pasal suruh belikan barang kat Go Shop la tu.
    Tapi sejak setiap kali barang yang dibeli tak memuaskan, sekarang dah stop.

    ReplyDelete
  10. Ini lagi bahaya dari shopeeeee...

    ReplyDelete
  11. hahahaha kalau sha pulak, mesti cari kat shopee dulu :p sbb tahu sini mahal hahahah

    ReplyDelete
  12. tu la senang terpengaruh tu mak2 yg tgk...tp not bad gk tu promo perfume tu

    ReplyDelete
  13. aduh bahaya ni. lagi-lagi kalau yang pandai beli sendiri. diam ajelah tetibe nampak barang sampai

    ReplyDelete
  14. Heheh betul tu target dia orang macam tu kan. My dad pun suka benauuu dok depan tv, tengok Go Shop ni (and ada lagi 1 konsep lebih kurang macam ni kan?)

    ReplyDelete
  15. Hahahha.. Nasib mak akak tak terpengaruh dengan go shop ni😂

    ReplyDelete
  16. Hehe itulah nanti buat kumpul habuk.

    ReplyDelete
  17. goshop!
    emak abah akak memang terjebak sgt, nina.
    adik la jadik mangsa tukang beli ha ha ah ha...
    brg kesihatan la kebykannya.
    then periuk la. itu la ini la :)

    ReplyDelete
  18. MIL Sha pun pernah terjebak juga.. Beli handbag.. hehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com