26 Oct 2021

Maktok Terjebak Dengan Go Shop!

Assalamualaikum Readers


Go Shop, Go Shop Go Away! Please do not watch go shop everyday or your money fly away. Apa yang menarik sangat entah rancangan ni. Haritu, mak nyaris nak terjebak suruh order blender walhal dah ada. Ini mak tok pulak, hari-hari tengok go shop lastly suruh SIL no.2 order parfume buy 1 free 1 🤣🤣



Go Shop buat promosi beli 1 percuma 1 dengan harga RM 99 . Kalau harga asal RM 400++ . Malangnya kuantiti parfume ni sikit, pakai 5 hari bekerja dah habis


Majoriti yang beli barang-barang go shop ni mesti orang veteren yang ada pencen ataupun duit simpanan lebih. Sorry mak kalau bagi duit suruh beli pun takkan beli sebab membazir beli barang yang sama last-last 'sayang nak guna' 🤦🏻‍♀️😅


3 comments:

  1. Mak saya pun terjebak. Apa yang dia suruh beli saya review dulu berbaloi ke tak. Memang mudah pengaruh tengok GoShop ni. huhu

    ReplyDelete
  2. ada tv boleh beli..sikit beno isinya, patutlah harga 99..

    ReplyDelete
  3. tu la senang terpengaruh tu mak2 yg tgk...tp not bad gk tu promo perfume tu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com