22 Oct 2021

Pokka Honey Lemon

 Assalamualaikum Readers


Pokka Honey Lemon | Mesti readers blog ni akan kata eh apasal Nina asyik promote air Pokka, biasalah sekali sekala perasan jadi duta makanan apa salahnya. Siapa macam Nina nak beli sesuatu mesti baca review pengguna dulu, sila komen. 




Pokka ni kalau air kopi memang tak heavy sangat. Jujur rasanya lepas ni memang beli air Pokka size 500ml sebab berbaloi untuk diminum dan sesedap rasa. Ini minuman rare dari Pokka dan minuman terakhir sebelum Nina resign. Rasa dia masam-masam manis. Kena try! 


6 comments:

  1. Kita suka air pokka. Tapi xpernah lagi nampak ni. Kena hunting la yek.

    ReplyDelete
  2. suka air brand ni.. nnt nak cuba lah yang ni.

    ReplyDelete
  3. Pokka memang banyak jenis air betul eh

    ReplyDelete
  4. Tulah tu asyik promote pokka. Boleh jadi duta dah. hihi..
    Baiklah, kalau jumpa nanti saya try ye :)

    ReplyDelete
  5. Yes.. Ammi pun Kadang2 kalau nak try something new gi baca review dulu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com