4 Oct 2021

Sunkist Shake Shake Cool Salty Lemon Jelly Soda

Assalamualaikum Readers


Sunkist Shake Shake Cool Salty Lemon Jelly Soda | Nak cari yogurt untuk Harraz tapi takdo, nampak air tin ni menonong pi kaunter 😂🤣 Nampak menarik sangat dan daya penarik memancar ke mata. Selama ni Sunkist hanya keluarkan air perisa oren saja.


RM 4.90

Air bergas dan ada jelly


Sebelum minum kena goncang 10x, lebih tak apa jangan kurang. Tak pasal minum jelly tak hancur. Rasanya minum air soda bergas tapi ada jelly. Menarik untuk dicuba! 

9 comments:

  1. alamaakkk masam x eh? hehehe
    awat la kita ni pantang sebut limau mesti tekak terasa masam :D

    ReplyDelete
  2. Unik minuman soda bergas ada jelly. Ya nampak menarik untuk dicuba.

    ReplyDelete
  3. menarik ni , packaging pun nampak ceria jer design tu

    ReplyDelete
  4. ragu-ragu jua nak shake ni, kang membuak macam kebiasaan air bergas kan haru. hehe

    ReplyDelete
  5. Nasib akak bukan penggemar air tin...hehehe..tapi nampak sedap tu ha...biasa minum air cincau je...

    ReplyDelete
  6. Xder logo halal cik, staf 7e sendri ckp air ni xhalal

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com