6 Oct 2021

Coconut Gula Melaka Milkshake

 Assalamualaikum Readers


Coconut Gula Melaka Milkshake | Area rumah ni banyak betul orang jual kelapa, bila ada kelapa mesti ada coconut shake kannnn.. Musim panas yang sekejap hujan lebat on off macam ni memang akan cari air memanjang. Salah satu kedai air kelapa yang baru Nina cuba menu air yang ada antaranya coconut shake campur gula melaka. 







Rasa coconut shake gula melaka ni sedap, cuma itulah sirap gula melakanya sikit sangat. Tak puas minum hehe.. Dengan setiap pembelian boleh collect cop. Selain flavour yang Nina pilih ni ada lagi cuma belum ada masa nak cuba. Lokasi area Taman Tun Sardon, Gelugor, Penang. Kalau otw nak naik Penang Bridge tu boleh la singgah nanti.


4 comments:

  1. Betullah Nina. Merata orang jual air kelapa sekarang. Saya pun selalu jugak beli air kelapa. Tapi belum jumpa lagi coconut gula melaka milkshake. yang ada coconut shake bias. Sedap gak tu campur gula melaka. Tengah musim gula melaka jugak sekarang ni.

    ReplyDelete
  2. suka coconut shake pure. sedap ye kalau campur gula melaka. nanti cari kat KL ni kalau ada stail gini

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa.. bila sbot coconut gula melaka teringat kat roti gardenia.. haha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com