8 Oct 2021

Pokka Melon Milk

  Assalamualaikum Readers


Pokka Melon Milk | Pokka dah banyak keluarkan minuman perisa terbaru selain kopi dan buah-buahan ada juga teh hijau. Ramai feedback kata bagus, menarik untuk cuba semua jenis minuman keluaran Pokka. Pokka mengeluarkan lebih 60 jenis minuman dalam pelbagai bentuk packaging yang di keluarkan di Malaysia dan Singapura.




Rasa air pokka susu melon ni atau tembikai susu sedap manis-manis buah! Air dia wangi bau melon dengan warna hijau campuran susu yang menarik. Sesuai diminum sejuk. Dah berkotak-kotak Nina minum. Hehe.. yang belum cuba boleh cari.


7 comments:

  1. Nampak sedap. Nak try gak lah nanti

    ReplyDelete
  2. dapat dibayangkan aroma honeydew tu..

    ReplyDelete
  3. ohh pokka pun dah ada minuman dalam kotak pulak ye. baru tahu. Baguslah semua jenama ada peelbagaikan minuman mereka. Banyak pilihan untuk pembeli.

    ReplyDelete
  4. air macam ni mmg kene minum sejuklah..kalau minum panas hmmmmm kita makan buah jelah

    ReplyDelete
  5. X pernah lagi rasa yang ni..selalu je nampak...sedap eh...bleh la cuba nanti

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com