7 Oct 2021

Kek Pandan Gula Melaka McDonald’s

 Assalamualaikum Readers


Kek Pandan Gula Melaka McDonald’s | Sambungan dari entri 'Apple Crumble' . Memandangkan time Nina beli kek ni order sekali dengan Apple Crumble Cheesecake. Hehe.. Alang-alang drive thru kita sauk 2 kek sekali gus. Makan sampai muak. Kek pandan gula melaka ni made by Secret Recipe tapi kalau masuk SR memang tak pernah ada. 


Kek Pandan Gula Melaka McDonald’s





Setakat ni memang pandan gula melaka memang viral. So far menepati citarasa Nina dan tentulah sedap! Rasa pandan dilapisi 2 layer gula melaka bersama topping kelapa parut. Setakat ni 3 kali dah repeat order kalau terjah McD. Jangan lupa try tapi kek ni bukan limited edition, jangan risau 😆😋


8 comments:

  1. wah 3 kali! sedap betul gayanya macam tu :)

    ReplyDelete
  2. terliur weh tengok kek pandan ni..

    ReplyDelete
  3. Belum cuba lagi Nina. Nina laju sangat kedepan cuba macam-macam. Hihi

    ReplyDelete
  4. mcd pun ada kek pandan gula melaka
    wahhh

    ReplyDelete
  5. kalau dah sampai 3 kali order, sedap ni

    ReplyDelete
  6. Lama betul trend pandan gula melaka ni ye

    ReplyDelete
  7. boss ammi penah rasa ke tak agaknya? dia ni segala mende yg ada flavour pandan dia suka

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com