20 Oct 2021

Creamy Cheese Spicy Chicken Burger McDonald's

Assalamualaikum Readers


Creamy Cheese Spicy Chicken Burger McDonald's | Dah cuba menu terbaru dari McD. Kelakar baca review sebab ramai kata sedap ada juga komen menu rotate dari McD. Alhamdulillah branch yang Nina order ni, dorang letak krim keju tu banyak. Kalau tak, jadi spicy chicken mcdeluxe 😆😅


Creamy Cheese Spicy Chicken Burger






Bila buka memang betul sebiji spicy chicken mcdeluxe yang membezakan krim, keju dan sayur. Suka tengok bentuk roti burger ni, gebu dan rasa tak sabar-sabar nak makan ditambah aroma burger yang sedap. Terdapat juga pilihan telur. Kalau belum cuba dapatkan sebelum beralih musim. 


8 comments:

  1. just add in one new ingredient..and yes PROMOSI PROMOSI. Kadang-kadang bila makan mcm..ehhhh apa yg beza?

    ReplyDelete
  2. anak2 akak dah try, sedapp
    memang suka cheese

    ReplyDelete
  3. teringin nak cuba yang ada telur sekali. mesti kenyang

    ReplyDelete
  4. Kenyang ni makan sebiji burger. Nampak sedap sungguh.

    ReplyDelete
  5. Dah cuba, memang sedap burger creamy cheese spicy ni. Dah repeat beli pun :)

    ReplyDelete
  6. nasibaik dpt krim keju tu byk..kdg2 certain outlet kedekut

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com