25 Oct 2021

Harraz Si Gigi Sebatang

Assalamualaikum Readers


Mimpi ngeri bakal menjelma selepas ini 🤣🤪 Bagi mak-mak yang menyusu harap tak bertukar jadi mak kau hijo. Banyak benda nak hapdate especially 2nd dose vaksin tapi kita bagi laluan kisah Harraz dulu buat tatapan pembaca.  






Masuk 6 bulan, geram betul budak ni semua benda dia nak gigit termasuk pipi dan jari Nina 😅 Disebabkan excited buat puree baru perasan 'eh anak aku dah tumbuh gigi bawah?' 😁 Hari-hari nak sengih tunjuk gigi dia dengan bahasa alien. 


Ada orang cakap tumbuh gigi nanti anak kerap demam. Risau pulak kalau dalam masa terdekat dapat kerja. 2 minggu lagi, Harraz nak masuk umur 7 bulan dah. Masih terbayang saat bersalin, sekejap anak dah besar.


4 comments:

  1. Wah dah tumbuuh gigi. Saya selalu wondering ibu ibu menyusu tak sakit ke bila kena gigi time menyusu

    ReplyDelete
  2. semoga Harraz dan mommy baik-baik saja.

    ReplyDelete
  3. Sekejap je Harraz dan besar dan ada gigi dah dia ye. Memang seram dengar dah tumbuh gigi tu untuk mak mak bf. Dulu kakak bf anak dia, kadang menjerit sakit. Terkejut kita. huhu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com