10 Feb 2021

Review : Evian Brumisateur® Natural Mineral Water Facial Spray

 Assalamualaikum Readers


Review : Evian Brumisateur® Natural Mineral Water Facial Spray | Evian antara brand yang terkenal, air mineral pun harga dah mahal kann.. Brand dari France. Nina start pakai tahun 2019, kalau muka kering sangat memang akan spray sebab kerja dalam aircond ni tangan, muka mesti kering. Lepas solat zohor selalunya tak pakai makeup dah di ofis jadi Nina akan guna pelembap dan spray Evian ni di muka.


 Evian Brumisateur® Natural Mineral Water Facial Spray



Apa yang best? Sesuai digunakan bersama make up! Dan melembapkan kulit secara semulajadi. Bila pakai sejuk muka. Sayangnya dah habis dikerjakan hubby 😂😁 Setiap malam spray muka. Dia ingat murah kot. Jangan sesekali dedahkan Evian spray di matahari atau kawasan panas, boleh meletup.


Pakai sebelum apply sunblock

Biar mineral water meresap ke kulit


Benefit :


  • Melembap, melegakan keradangan kulit
  • Meningkatkan keseimbangan kulit
  • Membantu fix & 'set' makeup
  • Sesuai dipakai sebelum apply pelembap, fungsi lebih kurang macam primer. 
  • Boleh juga guna selepas selesai makeup, lebih kurang finishing spray.
  • Mengurangkan kemerahan pada kulit muka.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Tanpa paraben dan sulfate.
  • Harga dalam RM 30++ 

12 comments:

  1. Favourite jugak ni. Kalau ada sale akan borong banyak2. Brand Uriage pun best jugak

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka pakai jenis spray ni sebab senang nak pakai. Sakan husband Nina pakai. hihi..sharing is loving gitu.
    Saya guna Good virtue and co. Murah sikit dari Nina punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Semua benda dia nk cuba fiza. haha.. Boleh try nanti sebab bau wangi jugak

      Delete
  3. Kita pun suka pakai cara spray untuk segarkan muka.

    ReplyDelete
  4. oh hooo... what a coincidence ;-)

    ReplyDelete
  5. Suruh suami Nina ganti spray Evian. Hehe suami Nina guna untuk sejukkan muka agaknya.

    ReplyDelete
  6. Senang nak pakainya.. Spray je kat muka ye Nina..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com