16 Jan 2023

Selamat Pengantin Baru Sepupu

Assalamualaikum readers


Family sebelah bapalah paling tak banyak kerenah. Nak kawen ke nak cerai ke, we don't care. But gossip is a must 😂 Dalam masa yang sama, we love our Pak Su so much, sebab dia akan selidik siapa hantu bakal menantu anak-anak sedara. Bukan apa, tak nak lah keluarga tak bahagia kalau tersalah pilih. So kalau dapat result, bercinta dengan laki orang etc, say bye bye. Sebelum nikah, Nina dah inform siap-siap kat hubby. I ada spy untuk siasat background you 😎


Tahniah sepupuku, Wazzer dan isteri


Tiada ribut tup tup tengok cousin share, adik dia dah selamat nikah di pejabat agama. Alhamdulillah Pak Su dah dapat menantu, buat kenduri or tak itu terpulang. Janji jadi suami yang baik dan bertanggungjawab. Nina dan cousin membesar bersama. Umur pun tak jauh beza. Tapi yang perasan cousin start badan berketul-ketul dan rajin pi gym. Confirm ada awek sebelum PKP. 


Majlis tunang pun buat secara tertutup


Raya tahun ni harap ada gathering, dah 4 tahun kami tak bersama di hari raya gara-gara PKP 😞 Nasib tak ada yang pregnant. Tiada pertambahan anak buah. Fuhh, bagi laluan untuk newly bride 😂

2 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com