15 Jan 2023

Nescafe Kopi Kedah Sedap Ke?

Assalamualaikum readers


Nescafe Kopi Kedah Sedap Ke? | Disebabkan kopi kedah ni dapat free dari Nestle. Nak jugak lah up dalam entri. Eh tiberrr 😂 Produk ni dah lama masuk pasaran. Mem besaq baru nak rasmi cuba. Memang ketinggalan zaman. Padahal dah kering idea apa nak dibebalkan dalam blog ni.


Nestle Kopi Kedah


Okay, berbalik kepada tajuk.. Terpengaruh jugak dengan mek Anies, nak buat tabung guna tin ni. Akceli kan, tabung biasa tu, Harraz dah pandai buka. Dia akan jadi macam cerita Pak Belalang - satu untuk kau satu untuk aku, dah habis kira dia akan baling siling satu bilik 😤 Sabaq sajalah. Eh cerita dah lari dari tajuk. Maap ya ibuk-ibuk, bapak-bapak.


Tekstur kopi yang halus


Bila dah buka, tekstur kopi yang halus dan bau kopinya tak terlalu kuat. Yang sedang-sedang saja. Cukup sesudu kopi untuk secawan air. Campur dengan susu, dapat rasa keenakan Nescafe Kopi Kedah ni. Yang belum cuba, boleh pi cari.

No comments:

Post a Comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com