3 Jan 2023

Top Komen Blog 2022

Assalamualaikum readers


Masih banyak entri dan komen yang tak dipublish kerana ketiadaan masa. Terima kasih kerana sentiasa meriahkan blog Nina dengan komen-komen kalian. Sangat menghargai semua yang sudi drop komen di blog. Walaupun tenggelam timbul, blog masih hidup dan kekal sehingga 13 tahun. Alhamdulillah 😍




Jemput baca blog-blog mereka. Ada juga nama-nama yang masih setia menjadi top komen setiap tahun berturut-turut termasuk blog-blog baru. Kalau ada rezeki, Nina ada kiriman sebagai tanda penghargaan. Minta jasa baik kengkawan yang tersenarai untuk email nama, alamat dan no. fon ke amanina0504@gmail.com. 

10 comments:

  1. Tahniah buat blogger yang konsisten rajin meninggalkan komen.
    Tahniah juga Nina mampu bertahan selama 13 tahun.

    ReplyDelete
  2. wah...ada terlit nama MA di situ. tq tq!

    ReplyDelete
  3. Eh masuk lagi. Alhamdulillah. Macam biskut saya dengan blog ini.
    Saya tidak payah bagi kan sebab pernah bagi.

    ReplyDelete
  4. alaaaa tiket escape tu nnt bagi ms nak masuk ke sana. tak yah pos pos bagai...



    larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. Eh eh namaku ada. Tapi tak mampu nak celen yang nombor satu tu. hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah! Semoga ukhwah berpanjangan.. ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua...keep on blogging Nina!

    ReplyDelete
  8. Eh eh...ada terselit nama akak gak la...betul ke ni...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com